Új hozzászólás Aktív témák

  • pd

    tag

    Azt árulja el nekem valaki, hogy a digitális tévézés terén mikor lesz végre olyan eszköz, mint az internetnél a router. Magyarul: elosztó után, ami megy a tévék felé kábel, az rá van dugva a (mondjuk) DEKÓDOLÓra, aztán ha akarom, annyi tévét kötök rá szétosztva a kábelt, amennyit nem szégyellek (illetve amíg annyira leromlik a képminőség, hogy nézhetetlen lesz), és mindegyiken tudom nézni a digitális adásokat meg a HD-csatornákat, ha már egyszer van bennük DVB-C meg DVB-T tuner. És úgy állítom be a csatornákat, ahogy akarom, ha akarok, kötök egy tévére DVR-t (akár UPC-st) stb.

    Mert a tévézés terén a jelenlegi felállás olyan, mintha az internetet csak úgy használhatnám, ha előfizetek rá, aztán minden egyes nyomorult eszközhöz, amellyel netezni akarok, kellene bérelnem darabonként 500 vagy 1.000 Ft-ért egy KÜTYÜt, mert milyen már, hogy én több eszközzel is INGYEN hozzá akarok férni ahhoz a tartalomhoz, amiért egyszer már fizettem.

    Egyáltalán van ennek valami műszaki gátló tényezője, vagy csak azért nincs így, mert akkor nem tudnának ennyi pénzt lehúzni az előfizetőkről?

Új hozzászólás Aktív témák