- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #10899 üzenetére
Az a tv tuti, hogy kompatibilis a upc kártyával, hacsak nincs benne DVB-C tuner (leírás szerint van benne DVB-C), abban az esetben valóban nem tudod nézni a kábeles digitális adásokat. Kártya nélkül megtalálja a dolgokat? Megy az M2?
Ha egy készülék hibás akkor nem kell azonnal más márka után nézni, minden márkának vannak hibás termékei.
-
-
donmackó
addikt
-
Mr_Rob
tag
Sziasztok!
Pace HD-n kiadja az 5V-ot az USB port, vagy teljesen halott? Ha igen, akkor a készenléti üzemmódban le is kapcsolja azt?
Másik kérdés: Mitől lehet az, hogy DVI-os monitorra kötve csak 720x576-os képet ad ki? A UPC Directes, Humax dobozzal ment az 1080p is.
Köszi,
Robi -
blakey
titán
válasz
vadászcsiga #10889 üzenetére
HA CI+-os akkor működnie kell a kártyával. Milyen tv-ről van szó?
-
glaci
őstag
válasz
vadászcsiga #10889 üzenetére
Akkor jól emlékeztem a #10882 -n, hogy a kék gomb!
-
vadászcsiga
félisten
Jó rájöttem, a kék gombot addig kell megnyomni amíg az alsó infosáv látszik es úgy tűnik ki/bekapcsolás után is úgy marad, kivéve ha olyan csatornára nyomok ami nincs a kedvencek listában, akkor újra kék.
Meg kell jegyezzem hogy elég fapados ez a mediaboxos megoldás, kezdve a sok kabellel, a plusz taviranyitoval meg hogy a tv saját menujét korlátozza. A kártyás sokkal kulturáltabb csak sajnos a mostani tvm nem ismeri fel hiába csinálok bármit pedig CI+-os (nincs a listában de az előző toshibám sem volt), ezért kérnem kellett egy boxot amiert rogton rám is terheltek 2500-at.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem nem megy, musorujsagban beraktam a csatornák elé a szmájlit de visszatérve lepteteskor ugyanúgy megjelennek a nem kívánt csatornák. Help menüben ezt írja: kedvencek nézése a kedvencek opció kiválasztása után a piros gomb megnyomásával lehetséges. Ezt nem értem, hiába nyomkodom a piros gombot nem történik semmi a kedvencek opciót sem találom.
-
glaci
őstag
válasz
vadászcsiga #10886 üzenetére
A kedvenc listát valahol a menüben kell szerkeszteni. Talán az EPG menüje alól lehet elérni a beállitásait, már nem emléxem rendesen. (Nem vagyok otthon.)
-
glaci
őstag
válasz
vadászcsiga #10882 üzenetére
Médiaboxon a sorrend fix, de csinálhatsz kedvenc listát, és (emlékeim szerint a jobb oldali - talán kék - színes gombal) át tudod váltani, hogy ne az összes csatornát mutassa, csak a kedvenceket.
(Én is így használom már régóta. Néha át kell viszont nézni, mert az új csatornák - ha vannak - így nem látszanak, mert - szerencsére - automatikusan nem lesz kedvenc.) -
troland26
őstag
válasz
vadászcsiga #10882 üzenetére
Nekem gond nélkül meg lehetett változtatni a sorrendet . ( igaz kártyám van ) Milyen tv-d van ?
-
vadászcsiga
félisten
Digitális csomagban van ugye a gyári csatorna elrendezés, de engem zavar a 4 nem HD adás meg a UPC teljesen felesleges csatornái, a boldog völgy, mediatar meg mittudomén. A tv nem engedi ezeknek a kitorlését vagy atugrását mert inaktív a gomb sajnos, mediaboxon keresztül nem lehet valahogy ezeket eltüntetni?
Egyáltalán miért nem lehet megváltoztatni a sorrendet? -
golyós
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom a Samsung Tablet vásárlásánál mert kötnék új szerződést felfelé módosítással.Nem tudjátok pontosabban, hogy mi a típusszáma a tabletnek? A két választható tablet között csak az a különbség, hogy az egyik wifis a másik viszont 3g-t is tud?
Köszönöm.
-
pjen
félisten
Tanácsot kérek.Ti hogyan használjátok az UPC beltéri hdmi beállításait:Van van 2 kézi és egy autómata,ha kézire állítom nekem kell megadni a felbontást,ha a film nem is olyan?Autómatán viszont piszok lassan vált csatornát.
Ötletek?
-
-
troland26
őstag
válasz
Gubek-Einste #10863 üzenetére
Értem azt hiszem így már minden tiszta , köszönöm az információt .
Azt még megmondhatnád miért nincs 10"-os tablet az upc-nél ...
-
-
troland26
őstag
válasz
Gubek-Einste #10861 üzenetére
Aham és pl , ha nekem trio M csomagom van mennyit fizetnék a + mediakártyáér ? 890? vagy 1550?
-
-
troland26
őstag
Uh köszi pedig átnyálaztam ez egész weblapjukat .
Na akkor még1 kérdés látom van olyan , hogy nem hd-s kártya .., de az összes mostani digitális csomagjuk tartalmaz ingyenes hd tartalmat tehát akkor a kifizetett szolgáltatást csak akkor tudom igénybe venni , ha egy drágább kártyát veszek igénybe ... ez nem sántít kicsit ?
remélem nem fogalmaztam túl faramucin
-
troland26
őstag
sziasztok
Nem nagyon találok infót az upc oldalán arról , hogy mennyibe fájna nekem , ha igényelnék még egy mediacard-ot a meglévő mellé , magyarán szeretném még egy tv-n nézni a digitális adást .
-
jorden06
senior tag
válasz
blakey #10850 üzenetére
Megvan a 60 mega, durván hasít a letöltés az eddigi után!
Viszont egy érdekes bug jött elő, amit nem tudok mihez kössek: a routerre csatlakoztatott eszközök "elfelejtik" a hálózatot, ami úgy néz ki, hogy amikor rá akarok csatlakozni a netre, újra kéri a jelszót, mintha korábban még nem találkozott volna vele. Ezt mi okozhatja?
-
zzeN
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10852 üzenetére
Szép is lett volna, köszi
-
-
zzeN
aktív tag
Ha egy műsort felveszek a mediabox-al, azt feltudom másolni egy pendrive-ra? Jó lenne ha áttudnám a gépre vinni a felvételeket.
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest