Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz ggbuffon1897 #103633 üzenetére

    Szia,
    Nekem a héten cserélték le a fehér színűt ami kifogástalanul működött minden téren, mert routerként is használtam. Az új Arris modem amit kapni fogsz az annyira új, hogy állítólag a hibabejelentésnél nem is tudnak belépni a beállításaiba, mert nincs még valami engedély vagy mi nekik. Nekem 1000 helyett 500-600-at mérek, már kábelt is kicseréltem Cat6-ra, de fenáll a probléma ugyanúgy, illetve portokat nem tudok beállítani, nyitogatni, mert hibát dob fel és kénytelen vagyok upnp-t bekapcsolni :( Újabb jelenség, hogy az online játékoknál kegyetlen rossza pingen, 300%-os csomagvesztések jönnek néha. VTV box alapvetően nem rossz, nem szakadozik semmi, minden működik HD-ban, felvétel, visszanézés, minden rendben van vele. Ismerős az általad leírt szaggatás, szemcsézés nálunk is a Discovery Science-nél hasonló volt, de ez teljes mértékben megszűnt. Egyedüli hátrány, hogy nincs kijelzője, ezáltal az óra amit nagyon megszoktunk az felejtős, illetve a távirányító nálam csak akkor működik normálisan, ha a box-al szemben tartom. A box az valóban nem kötelező, mert nekem fel is ajánlotta a médiakártyát ingyenesen, de mivel a tv nem kompatibilis, ezért kénytelen voltam a boxnál maradni.
    Ma jön hozzám egy technikus, hogy megnézze mi a gond, miért nem tudok portokat nyitogatni, illetve mutatom neki ezt a kemény lagolást, csomagvesztést is, mert készítettem róla videót is. Lehet majd tomp fórumtárshoz hasonlóan fogok eljárni, mert addig amíg nem oldják meg, az hétszentség, hogy folyamatosan nyitogatom a hibajegyeket, ha lezárják...
    Egyszóval box téren meg vagyok elégedve, de az új modem az valami botrány, mert ilyen nincs, hogy nem tudok beállítani portokat. Azt javasolták, hogy vegyek egy routert... Hát köszönöm!

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák