- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SUSE Linux
- Milyen program, ami...?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Titokban követhette a vásárlóit az Amazon
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- PR-Telecom
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathalsar
aktív tag
Nálam Cloud Key Gen 2 Plus van, 4 db G3 Flex és 1 db G3 Instant. A Flex-ek kültérben vannak, a rájuk való házban, nagyjából 1 éve. Minden jól és szuperül működik. (Kopp-kopp.) Ha kívánhatnék, akkor a G3 Instant-nak jobb two-way audio minőséget, a CKG2P-nek külső tárhely támogatást kérnék.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
bon
őstag
IIthon , clud key gen2 plus és 1db g3 flex, teljesen jó, évek óta megvan, teszi a dolgát. Egy cégnél 5db g3 bullet és egy Network video recorder (UNVR-EU) mert az előd támogatása megszűnt. 5 kamerából, kettőnek az éjjel látó része elszállt a többinek jó. Jó pár éve mennek.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
rekop
Topikgazda
Én használok UDR+G3 flex-et két Reolink kamera+Syno Surveillance mellett. Meg vagyok elégedve vele, bár az UDR kicsit kevés a Network és Protect együttes futtatásához, néha belassul egy-egy felvétel visszajátszásánál, de egyébként használható. Nekem csak "motion-only" felvétel lehetőségem van(nem tettem plusz SD kártyát az UDR-be még) de nagyon jól működik, számomra sokkal egyszerűbb visszakeresni egy-egy eseményt, mint a Syno-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 16-a0009nh - 16,1"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - GTX 1650 Ti - Win10
- Samsung Galaxy Book4 360 (750QGK)
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Új Bontatlan Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10 Érintős Profi Laptop 14" -50% i5-1245U 10Mag 16/512 FHD+
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest