- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathalsar
aktív tag
Nálam Cloud Key Gen 2 Plus van, 4 db G3 Flex és 1 db G3 Instant. A Flex-ek kültérben vannak, a rájuk való házban, nagyjából 1 éve. Minden jól és szuperül működik. (Kopp-kopp.) Ha kívánhatnék, akkor a G3 Instant-nak jobb two-way audio minőséget, a CKG2P-nek külső tárhely támogatást kérnék.
-
bon
őstag
IIthon , clud key gen2 plus és 1db g3 flex, teljesen jó, évek óta megvan, teszi a dolgát. Egy cégnél 5db g3 bullet és egy Network video recorder (UNVR-EU) mert az előd támogatása megszűnt. 5 kamerából, kettőnek az éjjel látó része elszállt a többinek jó. Jó pár éve mennek.
-
rekop
Topikgazda
Én használok UDR+G3 flex-et két Reolink kamera+Syno Surveillance mellett. Meg vagyok elégedve vele, bár az UDR kicsit kevés a Network és Protect együttes futtatásához, néha belassul egy-egy felvétel visszajátszásánál, de egyébként használható. Nekem csak "motion-only" felvétel lehetőségem van(nem tettem plusz SD kártyát az UDR-be még) de nagyon jól működik, számomra sokkal egyszerűbb visszakeresni egy-egy eseményt, mint a Syno-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest