Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz PuMbA #19079 üzenetére

    Szerb adat van 65 év felett? Amit linkeltél abban nincs. Kína se közölt, mert 60 alatt gyorstesztelték, hogy a melósok mehessenek a gyárba. Dubai és Bahrein az idős sinos oltottjaiknak már szervezik az mRNA oltást, vajon miért. Ezek tények! Nálunk előfordul akinél Sinora kevés, semennyi antitest már mennek Romániába. Vajon melyik áll jobban Pfizer Izrael vagy: Sino Seychelles egy dózis semmi úgy néz ki variáns ellen, Chile korán nyitott egy dózissal, Sinovac Peru... a WHO is megjegyzéssel engedélyezte, hogy 60 felett nincs adat, de megüti a küszöböt engedélyezik. Nagyon bíztató ajánlás. :)

    Tény az 1.0 wuhani ellen mRNA jobb a kínainál, mert akár már a megfertőződést megfogta Izraelben, nem csak a halál, súlyos lefolyás esélye elleni védelem, akkor vajon az újabb variánsok ellen is melyik jobb? Az amelyik az eredeti ellen is kevesebb volt? Bocs, hogy ezt nem tartom valószínűnek.

    Az mRNA fajtát könnyebb módosítani és könnyebb gyártani, ebben is jobb, ez is tény. Angolok most aggódnak a szintén jól dokumentált AZ-ből egy dózis vs delta variáns kapcsán a régóta kőbe vésett 21-i nyitás miatt. Ezekből nekem nem az jön le, hogy akkor a kevésbé dokumentált Sino miatt ne aggódjunk.

    Erős állításokat tettél mindenféle alátámasztás nélkül. Ezért ugrottak rád. Érveljük, hogy a kínairól kevés adat, ami van az alapján pedig gyengébb. Te: nincs adat még jelentheti azt is, hogy szuper! :U

    Érzek még egy zavart az erőben: nem szarozzuk egyik vakcinát, mert éppen kínai, hanem mert rendelkezésre álló információk alapján egy másik fajta bizony jobb. Ha rendelkezésre álló adatok alapján egy kipcsak vakcina lenne a legjobb, akkor arról beszélnénk az a jó. Ellenben mi is mondhatnánk egyesek a hiányos kínai adatok ellenére fényezik és összemossák, hogy az is van olyan jó mint a dokumentált mRNA. Holnap meghal két öreg vagy beteg ember mert öreg vagy beteg már, egyik Pfizer másik Sinopharm és lehet cikkezni na ugye egyforma a két oltás! Pedig nem...

    Ringman: a focialista rendszer érdekességei! Most már nevetséges szabályok vannak a maszkozásra és komolytalan már. A győzelmi propaganda már viszlát kedves maszkozott, aztán mégis kell még. Állukon is hordják a felszolgálók a teraszra futkározás közben mert életszerűtlen. Egy utcára nyíló fagyispult mögött is tokamaszkban áll a két pfizeres oltott eladó, míg az oltatlan vevőnek nem kell semmi. Már csak boltban látni betartják, mert ott jobban kilóg akin nincs. Erre a mostanira is egy zenész mondhatja, akkor ő kivetíti némán a meccset, közben zenél és akkor nem kell igazolvány a rendezvényhez? Foci nélkül pedig kellene elvileg.

    Kékes525: szerintem ezen a ponton már a mi hibánk, hogy etetjük

Új hozzászólás Aktív témák