Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Cs1csó #18253 üzenetére

    Pár napja a debreceni gyárral kapcsolatban már volt erről szó, de pár észrevételem most is lenne. A gyártásnak nulla köze van/lehet ahhoz, hogy a Germán/USA cég magyar származású asszonykájának elévülhetetlen érdemei vannak az mrns vakcina fejlesztésében, vagy csak én nem látom az összefüggést. Ennyire túl egyszerűen nem kéne elképzelni ezt az egész magyar vakcinagyártást....ööö egyébként mikor is lesz ott gyártás ténylegesen? No ugye. Mit aggódunk akkor? OV és bandája addigra akár lapáton is ülhet, nem? De!

    Eddig azon ment a ríjás, hogy kínai vakcinát akarunk ott gyártani, pedig az egész Egyetemi Projektben láthatólag jóval nagyobb potenciál van. Mint ahogyan azt láthatjuk máris, szóval csak higgadalom, még csak fűcsomók vannak a BMW gyár közelében és nem vakcinagyártó üzem. ;)

    Szóval el kell menni majd szavazni jövő tavasszal, ha gond van a mostani rendszerrel. :K Ennyiben politikai a téma, de enélkül ezt nem lehetett leírni. Neretnyikek meg húzhatnak a búsba bátran máris.....

    az orosz sem bír túl nagy reputációval

    Hű de qrvára érdekel ez amúgy, teljesen jó és ahogy látom a beoltottak halálozási táblázatát, kicsit mintha legkevesebb orosszal oltott halott lenne? De mindegy, jó és kész. :K Látod, még én is brummogok itt is gyakorta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák