Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel2014

    addikt

    A mai nap se múljon el eseménytelenül.

    Decemberben elsőként regisztráltam édesanyámat és magamat is az oltásra aki sztrókos beteg és 71 éves, én 50 vagyok de a mai napig nem kaptuk meg az oltást és nem is értesített egyszer sem a körzeti orvos. Ezért hetente hívtam fel telefonon és kértem jöjjenek ki édesanyámhoz amit elutasított, majd a következő beszélgetésben már azt állította ők nem mondtak ilyet. Majd covid beteg lettem karantén és azt mondja anyu és én sem kaphatunk oltást négy hónapig. Ezért elmentünk egy antitest vérvételre ahol megállapították hogy egyikünkbe sincs ellenanyag így olthatók vagyunk, írtam a doktornőnek emailt, és vissza írt várjunk a sorunkra. " Már a 16 éveseket oltják" közben a betegségem alatt szükség lett volna antibiotikumra illetve További PCR tesztre gyógyszert nem hogy nem írt fel, de az állapotromlásom ellenére sem küldött egyszer sem el tesztelni többet pedig vagy négy alkalommal is kértem.
    Majd az EESZT honlapján regisztráltam oltásra a délpestiben hogy amivel oltani akarnak nekem nem adható, de még a nyilatkozat kitöltése előtt elküldtek és PFIZERT javasoltak. Majd további kivizsgálást.
    Felhívtam a kormányhivatalt és az oltáspontot elmondtam a történetet akik közölték menjek a körzeti orvoshoz és kérje a Megyei körzeti bizottsághoz hogy ezt jelezze. Pfizer minden héten jön és 200 ezer el van különítve az ilyen esetre attól független jelen pillanatban kit oltanak.
    Ma lementem a körzeti orvosomhoz hogy édesanyámnak írassak fel gyógyszert és pelenkát stb magam állapot romlásom miatt vérvételt és további beutalókat amire szükségem lenne, illetve az oltást szóba hoztam kettönknek mi a teendő ,mit javasoltak. Ismét elutasított mindenben minket majd közölte takarodjak ki a helységből nem ír fel semmilyen oltást. Mondtam neki pont ilyen háziorvos és hozzáállás miatt veszítettük el édesanyám testvérét a kórházban a lélegeztető gépen, erre közölte a doktornő velem, HOGY JÓL TETTE VELE ÉS EGÉSZSÉGÉRE,HOGY MEGHALT majd ismét nekem esett lökdösött ki a rendelőből, hát engem sem kellett félteni, majd ment az adok kapok Ku-v@ anyázás tőlem, majd elegem lett és kihívtam a Csepeli Rendőrséget hogy készítsen jegyzőkönyvet a feljelentéshez, mert amit csinál velünk az már egyértelmű, hogy szándékos. Így előbb a betegjogi képviselőnél, majd a bíróságon fog kikötni ez az eset.
    A korábbi összes hangfelvételek a korábbi levelezések a doktornővel illetve a vakcinainfós hölgy javaslata is megvan a hangfelvételen a feljelentéshez!

    A rendőröknek külön köszönöm a segítséget, illetve azt hogy segítettek legalább édesanyám gyógyszereit felíratni, mert azért külön vissza kellett jönniük.

    [ Módosította: Parci ]

    Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák