Új hozzászólás Aktív témák

  • Mai Pfizer oltás tapasztalatok (Budapest):

    Odaérvén az oltópontra két sor állt: 1 azoknak, akiknek sikerült a időpont foglalás, egy pedig azoknak, akiknek nem. Én azon szerencsések közé tartoztam, akiknek még reggel 7 óra előtt sikerült időpontot foglalni, így beálltam a rövidebb sorba, ami kb. 5 méteres volt a bejárattól számítva (a másik sor ~50m). Kb. fél órán belül sorra is kerültem, így túl vagyok az első oltáson.

    Mindössze két negatívmot tapasztaltam:
    - 1.5 méteres távolságot ~ senki nem tartotta be. Inkább fél méter volt a jellemző.
    - Az nem derült ki egyértelműen, hogy azok, akik a másik sorba kerültek, kapnak-e ma oltást, vagy sem. Mikor megérkeztem én úgy értelmeztem, hogy igen, de távozáskor megkérdeztem egy katonát, és azt mondta, hogy őket csak regisztrálják (papíron), és majd értesítést kapnak, ha lesz oltóanyag. :F

    Pozitívum, hogy bent senki nem köhögött (nem úgy, mint a BKV-n ...), és hogy a jelenlévő katonák és orvosok a lehető legjobb hatékonysággal igazgatták az embereket.

    Egyetlen kérdés merült fel bennem a hazaúton: Az oltási lapon feltüntetett "2. oltás esedékessége" dátum az mit takar? Szimplán aznap oda kell mennem, és beoltanak, vagy kapok valami konkrét időpontot értesítés formájában? Hogyan működik ez?

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

Új hozzászólás Aktív témák