Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rent
senior tag
Halihó! Köszönöm szépen én is, hogy felraktad az fw-det!!! Egyenlőre még nem próbáltam ki, mert most stabil a gyári fwm, pár nap alatt rengeteget seedeltem wifin keresztül 100-150gb körül. Viszont, amint lesz külső vinyóm, ki fogom próbálni transmission miatt.
Amúgy van valakinek már tapasztalata a torrentezéssel Vargalex féle fwn? Thx!
-
Rent
senior tag
válasz vargalex #11174 üzenetére
A te fw-ddel mik a tapasztalataid torrent terén? Mennyire stabil az 1.08-as 1043-assal (gyári, semmi mod) Nekem csak torrentezni kellene vele majd a wifis netmegosztáson kívül, persze még vennem kell majd gyorsan egy usb-s vinyót. (amíg nem lesz, addig csak egy 4 gigás pendrive on fogom tudni tesztelni)
-
-
Rent
senior tag
válasz zollover #11097 üzenetére
köszi szépen a tippeket! délutánra meg is lesznek a "kicsikék" wr1043nd + wn951n. Egyenlőre kemény kb. 2 méter távolság lesz köztük, de rövidesen meg kell tudniuk birkózni egy emelettel is. Remélem házon kívül a telefonok és notik a kertből kényelmesen fogják majd fogni a jelet (fontos, hogy fűnyírás, és szalonnasütés közben is online legyek, muha ). Ha mégsem, akkor majd akkor elgondolkozom egy esetleges antenna bővítésen.
thx!
-
Rent
senior tag
válasz zollover #11089 üzenetére
most látom 15 fokos lesz a szöge vertikálisan, 5db -esnek pedig 32 fokos, érdemes lenne, akkor csak 1 antennát cserélni rajta, vagy teljesen felesleges egyáltalán? lehet akkor nem lesz semmilyen antenna csere, csak elégnek kell lennie egy nagy házban is a 3 antennás pci kártyának, ehhez a routerhez gyári antennákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
eldöntöttem 1043nd +3db 8db antenna, meg egy 3 antennás kártya, aztán ha a kártya kevés lesz, akkor majd később azon is lehet cserélni őket.
-
Rent
senior tag
hali!
tervezem most egy ilyen router vásárlását, és azonnal vennék is hozzá 2db 8db antennát 1200ft/db áron.
kérdésem a következő lenne:
melyiket ajánlanátok hozzá kártyaként az asztali géphez (pci kártya), a 2, vagy a 3 antennás változatot? wn851n, vagy wn951n, A két antennás (wn851n) -hez is vennék 1200ft/db áron 2db 8db antennát, és nem sokkal lenne több, mint a 3 antennás kártya gyárinak hagyva (amin gyárilag csak 3*2db van ugye).tehát én így gondoltam wr1043nd + 2 8db antenna( tudom hogy max 20db-t bír) lehet, hogy akkor csak a két szélsőt cserélném rajta azzal is 2*8db +1*3db(gyári) megvan a 19db, ami majdnem max, és a router mellé a két antennás pci kártyát gondoltam 2*8db antennával. így kijönne 21.400Ft ból.
ha a 3 antennásat pci kártyát választanám, és azon is csak a két szélsőt cserélném akkor ugyanígy 4 antennát kéne vennem (2 router 2 kártyának, középsőket meghagyni) csak úgy kb 2000Ft-al többre jönne ki.
szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
válasz nimfas #10727 üzenetére
a 15-18db torrent nekem már bőven elég lehet seedelni, és mit szól az ilyen 80-100gb körüli torrentekhez? nem akasztja meg?
3 nap alatt mennyi uppot termelt? nekem se sokkal többet bír adsl uppom 180kb/s max. így reggeltől estig 8gb megy a gépen. tehát jó lenne napi 15 gigát kicsikarni 24h-ban a routerrel. szerencsére itt teljesen korlátmentes a net nem mérik a 29-es körzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
válasz vargalex #10722 üzenetére
pedig jó lenne tudni, hogy csak összesen 1, vagy 20.
azért kérdezem, mert most vacilálok nagyon.
akarok vmit ami torrentezik a gépem helyett és keveset fogyaszt. (stabil legyen és 15 aktív torrentet bírjon gb-tól függetlenül 12/1,5 megabittel.
gondolkoztam már 1043+320as vinyón, ez kb 20ból megvan max 22, vagy asus n16+vinyó, ez már kb 40k, nem sokkal többől viszont kijönne egy mini itx lap dual atommal 2gb rammal 250 vinyóval, ami tutira vinné...
csak már ezen filózok napok óta, és kezd az idegeimre menni.
ha tutira elboldogul a 1043 akkor az lesz, de ha használhatatlan lesz, akkor tiszta ideg leszek. -
Rent
senior tag
Hali!
Beírom ide is, hátha..
egy 1043-as router (dd-vel vagy open-nel), stabilan hány torrenttet tud seedelni? Letolteni eleg egy idoben 2ot is. es nem kell 15 szalnal több kapcsolat /torrent, tehát arra gondolok, hogy max 20 torrentet max 300 szalon elbír? (altalaban max 7-8 aktiv torrent eleg max 70 szalon) csak erdeklodom a maximalis kihasznaltsag / stabilitas felol
Koszi a valaszokat elore is! Gyakorlati tesztet sehol sem talaltam, ahol kifejtenek, hogy pontosan mi a torrentezes hatara ezzel a routerrel.thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest