Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz haribali88 #20620 üzenetére
Feltettem rá a legújabb Vargalex firmware-t (openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-sysupgrade_vargalex_v1021.bin), de azóta nem tudom életre kelteni a routert, pedig próbáltam már mindent. Kezdve a telnetes eléréstől a 30/30/30 reset-ig. Csak a PWR led, ill. az világít, ahová LAN kábelt dugok. Mit rontottam el?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
st6rbuck
csendes tag
válasz haribali88 #20615 üzenetére
A script eleve része a vargalex firmware-nek, csak aktiválni kell az /etc/config/transmission fájlban a fentebb említett módon.
-
MODERÁTOR
válasz haribali88 #20613 üzenetére
-
bambano
titán
válasz haribali88 #19794 üzenetére
és mit mondjak én, akinek van olyan helyen routere openwrt-vel, ahova csak ipari alpinista tud felmenni? ha azt betéglázom, abból balhé lett volna
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz haribali88 #19790 üzenetére
a minidlna-t konkrétan nem néztem, de a többi dlna szerverben volt egy beállítás, hogy konvertálja az anyagokat vagy csak streamelje. Ha konvertálás be volt kapcsolva, akkor kellett neki egy halom codec. A minidlna-ban van ilyen?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
haribali88
csendes tag
válasz haribali88 #19787 üzenetére
A uShare csak xBox-al vagy PS3-al használható? SmartTV-vel nem?
-
chros
őstag
válasz haribali88 #19786 üzenetére
Nekem mukodik egy LG LD650-el a Minidlna.
Az uShare es a MiniDLNA ket kulon dolog, ugyanarra valo, de eleg csak az egyik, ha jol mukodik.En egy konyvtarat osztottam meg, azon belul vannak kepepk,zenek, videok.
A gond nalam is ott volt, hogy a TV-n nem mindegy melyik kategoriat valasztod ki!!!! Ha pl kepeket, akkor nem latja a zeneket es a videokat!
Es kezzel kell restartolni a minidlna daemon-t, ha allitottal a configon a weben: /etc/init.d/minidlna restart (Ekkor csinalja meg az indexelest is, ez hosszabb ido is lehet, a logban lathatod, ha vegez.)
Plusz erdemes a configban bekapcsolni az inotify-t is: ha pl. samban masolsz fel uj fajlokat vagy a torrent rak ki oda befejezett letolteseket, akkor a minidlna automatikusan eszreveszi es berakja az uj fajlokat az indexbe.@Alex: nagyon koszonjuk a kitarto munkad!!! Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
haribali88
csendes tag
válasz haribali88 #19786 üzenetére
Újraindítottam a routert és a uShare szolgáltatást, és újra beállítottam, és most nem az egész HDD-t próbáltam, hanem csak a Filmek mappát. Nem tudom, hogy melyik segített rajta, de most látom a tv-n a fájlokat. Azonban akármelyikre megyek, mindig azt írja, hogy "Nem támogatott formátum"... .JPEG, .avi, .mkv amiket próbáltam. Mindre ezt írja... :-(
Valami ötlet? -
MODERÁTOR
válasz haribali88 #19760 üzenetére
Na de ezt a saját hálózatodról bentről próbálod? Az úgy nem biztos, hogy menni fog... Kérd meg egy barátodat, családtagodat, hogy próbálja meg, de másik net kapcsolatról...!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz haribali88 #19757 üzenetére
Amennyiben továbbra is a WinSCP-ről beszélünk, akkor azzal SSH-n szokás csatlakozni, ez esetben az SSH port számát add meg, és SCP legyen a protokoll! Amennyiben FTP-n szeretnél csatlakozni, akkor természetesen a port száma is módosul, és a protokoll is FTP, bár ez esetben én praktikusabbnak látom a Total Commander használatát...
-
MODERÁTOR
válasz haribali88 #19755 üzenetére
- Böngésző cache ürítés megvolt már?
- Másik böngészővel ha ránéznél esetleg... -
haribali88
csendes tag
válasz haribali88 #19753 üzenetére
Most nézem, hogy csak a 192.168.1.1-en belépve néz ki úgy ahogy, és itt nem jelennek meg az adatok. Ha az aktuális ip-címem írom be a böngésző címsorba, és onnan lépek be, akkor minden ok. Úgy néz ki, ahogy a te screenshotjaidon, és az adatok is okésak. Érdekes.. Más is tapasztalta, hogy 192.168.1.1-en a vargalex féle luci ilyet csinálna?
Kösz a képfeltöltős tippet!
-> http://s10.postimage.org/uln4six49/azenlucim.jpg
Így néz ki amiről beszélek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz haribali88 #19753 üzenetére
Szia!
Az nem kerülte el a figyelmedet, hogy kintről más portokat állított be Alex? Ha jól tudom, akkor FTP a 2121, SSH pedig a 2122-n van. De ezt inkább nézd meg pontosan a blogjában, mert nem 100%!
Képet pl. IDE tudsz feltölteni, majd vagy az első, vagy a második linket szúrd be ide a fórumra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Vicces képek
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest