Új hozzászólás Aktív témák

  • leikomessi

    aktív tag

    válasz B-L-A-C-K #7500 üzenetére

    Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
    (Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.

    Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák