Új hozzászólás Aktív témák

  • stefyY

    őstag

    100 Örményország - Bulgária ( 2.95 3.25 2.25 ) 17:00

    Bulgária a csoport második helyéért kűzd, Örményország számára gyakorlatilag ez tét nélküli...ahogy én látom, agyonpakolják a vendégeket, az oddsmozgást tekintve mégsem ezt látja az ember...valahol 2,4-et is adnak a bolgárokra, mixen viszont csak 2.25...sérültekről nem tudok, így aki lát értéket a vendégek oddsában, akkor kombiba mindenképp beférhet...

    102 Horvátország - Belgium ( 2.35 3.25 2.85 ) 18:00

    A képlet egyszerű: a két csapat fixen az első két helyen végez a csoportban, ha a horvátok nem nyernek most, akkor biztosan pótselejtezőre kényszerülnek, köszönhetően a Skócia elleni súlyos kudarcnak. A fogadóirodák itt is gólszegény találkozót jósolnak, ráadásul ez a belga keret elég erős...elég háromesélyes a mérkőzés, nem merném húzni semmire igazából. :DDD ( mixen az X2-t pakolják erősen )

    109 Ukrajna - Lengyelország ( 1.75 3.45 4.50 ) 20:00

    A lengyelek ott bukták el a pótselejtezős esélyeiket, amikor pontot engedtek idegenben a moldávoknak. Ukránokat pakolják bőszen mixen is, más fogadóirodáknál is...valahol csak 1.70(!)-et adnak rájuk...ha az angolokkal együtt nyerni tudnak holnap, gyakorlatilag el is dőltek a csoportban a fontosabb kérdések...ha nem, az utolsó fordulóra maradnak a döntések, márpedig Ukrajna San Marinoval fog játszani, innentől kezdve egy X is jó lehet itt nekik, hacsak az angolok pontot/pontokat hullajtanak Montenegró ellen, akire ugyancsak nem vár nehéz feladat az utolsó fordulóban Moldova legjobbjai ellen...a lengyeleknek nem jó az X, de véleményem szerint ( és sok más ember véleménye szerint ) ebben az oddsban lehet érték, így Ukrajna gyakorlatilag biztos VB résztvevő lehet.

    110 Dánia - Olaszország ( 2.35 3.25 2.85 ) 20:30

    Nem értem, miért rakja mindenki a mixen a vendégeket, amikor semmi tétje nincs számukra a találkozónak...a dánok számára pedig nem is kevés van...leszámítva az örmények elleni hatalmas pofáraesést ( 0-4 ), egész kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a selejtezők során, a csehek biztosan nyernek holnap, s ha a dánok pontot szereznek minimum, utolsó fordulóban hozzák a kötelezőt Málta ellen, a másik két pótselejtezőre esélyes gárda pedig egymás ellen fog játszani, így kis szerencsével odaérhetnek a hazaiak a második helyre...nem mondanék tippet a találkozóra, de aki tenni szeretné bármelyik csapatot is, a fentiek függvényében tegye.

    113 Észtország - Törökország ( 7.65 4.10 1.40 ) 20:30

    Erre szokták mondani: fix vendég, elég ránézni a tabellára. Ha kicsit is kiszeretne jutni a vendég gárda a jövő évi VB-re, hozniuk kell, nincs mese. Ráadásul komolyabb sérültek nélkül a vendégek már, valamint a hazaiak számára semmi tétje a mérkőzésnek, így a tippem fix V.

    114 Hollandia - Magyarország ( 1.30 4.75 9.40 ) 20:30

    Abból indulnék ki, hogy a hazaiak számára nincs tétje a mérkőzésnek, végülis legyünk optimisták...a hollandokra így sem adnak sehol igazából 1.40 fölött, ellenünk viszont elvből nem raknék, ki tudja...főleg az 1.30-ban nem látok értéket, bár sokan igen, ahogy látom...akinek kicsit több esze van, 2,5 over-t rak 1.50-ért ( 118 V ), vagy GG-t 1.68-ért ( 121 H ). Győznünk kellene ugye, ha szeretnénk odaérni a második helyre, de ha pontot akarunk egyáltalán szerezni, szükségünk lesz egy lesz*romameccset holland csapatra, valamint egy mentálisan erős magyar válogatottra...

    Van Persie, Gregory van der Wiel, Stijn Schaars, Jonathan de Guzman, Leroy Fer és Nigel de Jong biztosan nem lépnek pályára holnap, nálunk Szalairól tudok, aki biztosan nem játszik.

    126 Németország - Írország ( 1.15 6.85 14.00 ) 20:45

    Németország győzelemmel biztosan csoportelső, ráadásul idegenben is egy laza hatost lőttek az íreknek, így szerintem csak akkor nem nyernek a németek, ha nem akarnak...2-3 gólos hazai siker is elképzelhető a találkozón, de a hendis 1.40-ben nem látok értéket, viszont az 1.15 egy duplázósba simán beférhet, vagy több mérkőzés mellé oddsnövelőnek.

    128 Svédország - Ausztria ( 1.65 3.45 5.25 ) 20:45

    A csoport 2. és 3. helye lép pályára, Svédország egy győzelemmel biztosan csoportmásodik, ellenkező esetben az utolsó fordulóra marad a döntés, ahol is a svédek a németekkel játszanak, és csak abban reménykedhetnek, hogy leadják a meccset...bár ha visszaemlékszünk, ez gyakorlatilag egyszer megtörtént, a németek 3 gólos előnyt szórakoztak adtak el, 4-4 lett annak a meccsnek a vége. Nos tehát, az utolsó fordulóban Ausztria a Feröer-Szigetek ellen lép pályára, mondanom sem kell, potya 3 pont...márha lesz még tétje...Alaba szerintem nem lesz elég ide, Ibráék behúzzák a meccset és így kijutnak a VB-re.

    129 Izland - Ciprus ( 1.40 4.10 7.65 ) 20:30

    Izland a csoport második helyén áll, míg Ciprus az utolsó helyet foglalja el. Mondanom sem kell, fix hazai, másképp Izlandnak esélye sincs a pótselejtezőre, az utolsó fordulóban a pótselejtezőre ugyancsak esélyes norvégokkal játszanak. Utóbbi találkozóakkor lesz igazán érdekes, ha a Izland nyerni tud ma, valamint a Szlovénia-Norvég mérkőzés döntetlennel zárul, ekkor ugyanis a 16 pontos Izlandot a 13 pontos Szlovénia, valamint a 12 pontos Norvégia követné. Szlovénia azzal a Svájccal játszik az utolsó fordulóban, akik ha nyernek ma Albánia ellen, gyakorlatilag tét nélkül állnak ki, szóval ebben reménykedhetnek nyugati szomszédaink. Mindebből annyi a lényeg, hogy Izlandnak győznie kell a nulla motivációnal pályára lépő ciprusi válogatott ellen, egyébként nem sok esélye marad a pótselejtezőkre való továbbjutásra.

    130 Szlovénia - Norvégia ( 2.33 3.25 2.85 ) 20:30

    Mint fentebb említettem, gyakorlatilag az X egyik csapatnak sem jó. Az előző mérkőzésüket a norvégok nyerték 2-1 arányban, az oddsmozgást tekintve a mostani mérkőzés is inkább X2, mint 1X...gólszegény találkozóra számítok, maximum arra is pakolnák, ha lehetne mixen, így biztosan kihagynám.

    131 Görögország - Szlovákia ( 1.50 3.70 6.60 ) 20:30

    Ha a görögök ma nyernek, az utolsó fordulóban pedig papírforma győzelmet aratnak Liechenstein felett, valamint ha a bosnyák válogatott bármelyik mérkőzésén pontot veszít, amire igazából sok esélyt nem látok, akkor a hazai gárda csoportelsőként biztosan VB résztvevő. Ennyi lehet a mérkőzés tétje, sokan rakják is a görögöket, lehet is érték ebben az 1.50-es oddsban, azonban szerintem nem ok nélkül emelkedik az oddsuk néhány fogadóirodánál, biztosan kihagynám őket én is.

    132 Anglia - Montenegró ( 1.34 4.45 8.70 ) 20:45

    A hazaiak oddsa mélyrepülést vett a legtöbb irodánál, talán nem ok nélkül. Ha győznek sem biztos, hogy csoportelsők, a sorsolásuk kissé nehezebb az utolsó fordulóban, mint a csoportmásodik ukránoké, az angolok ugyanis a lengyel válogatott ellen lépnek pályára hazai környezetben, és gyakorlatilag mind a 6 pontot be kell gyűjteniük, hacsak nem botlanak az ukránok odahaza a lengyelek ellen, de erre nem lehet alapozni...győzniük kell, ha csoportelsőként akarnak végezni.

    134 Portugália - Izrael ( 1.18 6.30 13.00 ) 21:45

    Ebben az oddsban semmi értéket nem látok, gyakorlatilag a sorsolást tekintve biztosan csoportmásodik a portugál válogatott, a csoportelső orosz csapat a luxemburgi, valamint az azeri válogatottal találkozik, szinte biztosan csoportelsők. Portugália csak abban bízhat, hogy az oroszok pontot vesztenek a két meccs valamelyikén, bár erre nem lehet alaponi, főleg nem, ha egy ilyen kis szorzóról van szó...

    [ Szerkesztve ]

    "Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Új hozzászólás Aktív témák