Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Kupában én a sevilla-t néztem holnap után. Ők komolyan is veszik az előző meccsekből kiindulva.
-
expander
senior tag
enis kineztem az atomtuti xanthit, meg a trabzont, erre latom, hogy nemigazan ugy alakulnak a dolgok, ahogy en azt elotte gondoltam... aztan most eszembejutott, hogy hetfo van, mit is varok ettol a naptol... amugy a tottenham b-nek is illene megvernie a burnleyt, illetve a cibona zagrab tunik meg jo fogasnak estere!
-
stefyY
őstag
Karpat lehet X...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolee5016
őstag
válasz stefyY #97005 üzenetére
csak ahhoz be is kéne varrni 1-t.....
Eza rohadt kosár 1,2 milyen nehezen jön...már ha jön......Novgorod....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
vwpolopg
őstag
Még pár óra és bankot robbantok
-
stefyY
őstag
Életem első hoki X-es találata
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #96942 üzenetére
az a helyet ezzel, hogy ez pont olyan, mintha kitöltenél egy 7-es kötésű szelót, 2* oddsú eseményekkel.
vagy 14-es kötés 1.4*-esekkel.
ha jól tudom, egyik sem szokott jönni.
ez kb. hajszálpontosan úgy fog jönni.
csak ez a szép, hétfőtől vasárnapig felsorolás remek önkábítás.
mint egy mlm hálózati ábra...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
-
zolee5016
őstag
A fener kosárcsapata az öltözőben maradt
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
lacy86
addikt
Tottenham kezdo
[link] -
arsenal58
csendes tag
Ez már gyanús, hogy ennyivel emelik a Spurs oddsát... Inkább kihagyom
-
pohár
félisten
no akkor hajrá Mersin, csak egy gól kell, semmi más
hát csak kérni kellett
jött is szépen a két GGakkor most jöhet a Lazio GG, és külön szelón a Pool rúg 2-t & Spurs rúg 2-t
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacy86
addikt
Trabzonspor nagyon nyom , meg van 20 perc a meccsbol!
x2-re 2,37x odds van -
Daniel Alves
őstag
PSG & Toti -1AH +Samp 1.fi AH 0.0
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #97025 üzenetére
"Kami" vagy "utana neztel"?!
-
jpm
senior tag
Vissza a régi szisztémához:
Granada félidő x 15k -
zolee5016
őstag
Dánok ippeghogy hozták
Milan,Cibona csak csak.a Fener lesz a mai bukóm.....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
stefyY
őstag
Cordoba vezet...na ennek nem örülünk...
-
yogibear
addikt
szép munka... trabzon is leikszelt...
hétfő lévén, kiírtam a 4 török, a Xanthi, a Cordoba és a Lazio oddsait D-re
eddig 5 meccsből 4 D
3/7-ben és 4/7-ben is 35-35 szelvény...4/7-ben lenne már egy 128,37 odds
3/7-ben pedig már 4 találat: 40,75 - 37,21 - 40,75 - 34,23persze hogy végül mégsem raktam
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
arsenal58
csendes tag
Nekem Lazio-Samp 1.fi nem lesz gólra ment 2k, még 2-es oddsnál.
Tottenham meccset nézi valaki? Benne van a 1.5 gól over?
[ Szerkesztve ]
-
arsenal58
csendes tag
Lazio gól
Az az igazság, hogy már érett, de bíztam a Sampban, hogy kihúzzák azt a 7 percet. -
jpm
senior tag
Szalavat Julajev Ufa - Barisz Asztana 4.00D
nagy tétttel -
stefyY
őstag
Cordoba 2-0, ezzel lehet mindkét szelóm elment...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest