Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Tegnap a Cluj jól kitolt velem ,vagy én magammal mert már az első meccsen is vitte a szelót ennek ellenére megint beletettem. Egy jó darabig kerülöm őket.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
-
törölt tag
Ezekre a felkészülési meccsekre végig hendit kellett volna rakni. Róma volt simán másfeles, 2-0 lett. Manchester a Liverpool ellen simán volt 4-5x odds, 4-0 lett. Ma a Dortmund simán másfeles, hát szórják a gólokat. Nyertem, csak nyerhettem volna többet is.
Holnapra meg is teszem: Melbourne Victory - Manchester United hendi 1,8x és dupla hendi 3x
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Első félidő több gól szerintetek van valami esely?
Nagyon nem bánnám, ha jönne végre valami,az utóbbi kb 30 tétem kuka.
Nem nagy téttel játszok,viszont kötésben, ami eléggé rontja az esélyt.
Viszont ha jön, nagyon jön :)
Már nem merek rakni semmire,legutóbb szögletekkel kísérleteztem10 fölé,főleg dél amerikai bajnokságokban,az a baj, hogy mindíg volt 1-2 meccs, ami borított mindent 🤬
Lassan már mindenre is fogadok, de mostanában nulla eredménnyel. -
törölt tag
Manchester hendi és dupla hendi is jött. Holnap:
Jeonbuk & Ulsan duplázós
melléjük hármas kötésben még Djurgarden is 3x odds
mindhárom csapat hazai pályán papírforma -
Prien
addikt
Figyelte valaki a tegnapi DVSC- Kazincbarcika barátságos meccs oddsait? 5.5x volt a hazaira, 0-0-nál... azt hittem valami tartalék játszik.
Ma már jött is az email, hogy érvénytelenítették.A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Arra az esetre, ha Koppenhágában nem lesz gól, mentőnek egy norvég duplázós Molde & Viking. Hazai pálya és tabella alapján udvariatlanságnak tartanám, ha nem jönne.
-
pohár
félisten
válasz #86564352 #183016 üzenetére
2 Molde gól kellett volna... rohadjanak meg
csak 1800-am bánta, de na, jól tudott volna esni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Tegnap nem vesztes, legalább a mentő szelvény sikerült. Ma nem látok olyat, amit szívesen tennék. Ha tenni kellene valamit, úgy talán kötésben Häcken & Palmeiras?
-
törölt tag
Häcken & Palmeiras jött szerencsére. Délben a Manchester felkészülésit most kihagyom, inkább Midtjylland & Bodö 2x
-
lord_m
senior tag
Qarabag Baku - FC Zürich: félidő V, végeredmény X.
Poénnak, 15,00x. -
törölt tag
Tegnap bukta nekem is. Simán jött volna a Manchester hendi megint amit nem tettem. Ma angol nők a spanyolok ellen 2x odds.
-
Örni
senior tag
Mára megraktam az összes BL meccset X-re, külön-külön. Kíváncsi leszek... Meg egy Fradi GG ment még 2.09-ért.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Bukta, csak a hosszabbításban nyertek az angol nők. Mentőnek ment éjjelre Flamengo & Corinthians papírforma és 2,5 felett is sikerült. Ma sok meccs, mégse tetszik semmi ezért csak apróval:
AIK Stockholm
Vikingur Reykjavik
Lilleström2/3 kombi 2,5x és simán 4x
-
törölt tag
Éjjelre teszek még egy Palmeiras győzelmet is, ennek a brazil papírformának is illene jönni.
-
janos1988
addikt
válasz Soulfly842 #183031 üzenetére
Köszi. De nem nyert, mert nem volt gól az 1. fi-ben.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Gent 1,9x
Midtjylland 1,8x
2,5x aprós kötés: Amstetten & Liefering X2 & Benfica -
Soulfly842
addikt
Mindig csak akkor van baj, ha féltávnál rakom ide... mindegy, szerintem fordulni fog, de figyelem. Jelenleg 19k
Standard Liege 11-es
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Na, alakul, standard emberhátrány, 27k máris a kivehető... :) egyelőre marad az éberség
-
Soulfly842
addikt
Hála az égnek, hogy volt annyi eszem, h. 1-2nél úgy döntöttem, hogy azt az 5,5k-t már nem éri meg, hogy végig idegeskedjem
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mára elég volt az LSD-ből
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest