- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Midtjylland kérlek ne szúrj ki velem
Egy öngól ez most komoly..[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Szép volt többet nem jövök hogy egy klasszikussal zárjam a napot
Hát bennem itt most eltört valami, srácok nem tudom mihez kezdjek egy hét alatt 3000 mínusz a számlámon. Ennyire szar még nem voltam De hogy 90+3ban kapnak be egy gólt.. Találkozunk pár nap múlva mert hogy én most nem teszek egy darabig az tuti[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
-
rwin5
őstag
Fürth de jó volna nem adná le majd utolsó percek környékén D-re a meccset, nap oddsa volna..
Ha ez a szeló nyerne jönne kőkemény 1200ft[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Jelentem, a döntetlenes szelóból 3/3 elment NA mindegy, csodahétfő, nem csodálkozok rajta. Örülök hogy nem raktam semmit 1000rel. MAjd holnap
Galaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
válasz máyköl #25611 üzenetére
Bírom ezeket a 0-1, 15-ös hazai odds, 0 kapuralövés 50 percig, aztán 3 perc alatt megváltoztatják a meccset... még talán az, hogy a Fürth 80. perc környékén behúzza D-re de azon se csodálkozok, ha marad 2-1
2: nem is a kőkemény 200Ft-os tét zavar, hanem ezek a hatalmas vicckategória meccsek, és annyi ilyet láttam már, hogy komolyan nem is tudok csodálkozni rajta, mert full sablon bunda mind..
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Csak én tartom ajándéknak a holland hendit 2,03 ért?
-
sz_abika
addikt
válasz Chereiose #25614 üzenetére
Amennyire unottan tolták az észtek ellen...kezdőcsapatig egy fillért nem tennék a meccsre, utána pedig a 4+ gól mehet ha rendben van a támadósor.
Ha támadunk (és kell) akkor szarra kontráznak minket.ui: nyomi olaszok most nem ikszelnek, pedig 2 már jött :/
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #25570 üzenetére
Az egyik jött. 1600 -> 1875 Ft. Úgy néz ki, hogy ez a taktika mintha jó lenne (tegnap is hasonlóan jött). Csak legalább pontosabban kellene még megtippelni egy-két meccset a kicsit nagyobb (4-8k) nyereményért.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
bizke
csendes tag
Lesz mostanaban olyan meccs, amire erdemes feltenni a betclic-es bonuszt?
-
rwin5
őstag
Whitlockék meccse mekkora volt 15ös odds is volt Simonra, és ha dob egy dupla 20-at akkor be is húzza de nem jött össze neki, király meccs volt
-
gyuromoj
veterán
Nekem ez volt mára:
3/4
029 Panetolikosz - Giannina 2.95 D
036 Adana Demirspor - Sanliurfaspor 3.25 D
044 Twente 2 - Helmond 3.15 D
053 Crotone - Reggina 3.00 DÉjszakára pedig LA-NY X-re érzős...
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Na ezt tettem éjstakára:
3/4
Edmonton - New Jersey
1X2
Döntetlen 3,70Los Angeles - NY Rangers
1X2
Döntetlen 3,65Gimnasia LP - Vélez Sarsfield
1X2
Döntetlen 2,75Rosario Central - Lanus
1X2
Döntetlen 2,80Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 3 289 FtPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sz_abika
addikt
Double startokon elbaszta 2. játékot, de jött 1.2ért
Viszont b365 1órája 1.33ért adta hogy Vettel bármelyik kör végén vezet - észbe kaptak, 1.20 most, igaz így is hétvége egyetlen biztos +20%.
Meg még írok két naugyemegmondtam meccset hétvégére, mert mostanában hét elején teszek egy nagy tétest a heti tutikból.
Real B-Huelva 2.5 (megijedtek realnal 7 vereség után tettek egy kis talentumot a csapatba, de a huelva nagyon megy idén. támadó foci előnyben)
Angol liga 1: Leyton DNBbe 1.57ért, Brentford siker 1.50ért (1.73ról esik folyamatosan)PSN: xszabikax
-
GabN73
addikt
Én lefekszem, viszont ha nem nyer a Falcons akkor magamhoz nyulok és 1 hónap pihi.
-
L_YKing
addikt
LA huzz bele!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gery2123
őstag
Na eddig akkor nem nekem viszi a pénzt LA ahogy látom. :-(
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolynet
veterán
mai allin
Aldershot - Luton 1,5over
Braintree - Welling H
Leyton Orient - Coventry H
~5.6xLife is too short to stay stock!
-
stefyY
őstag
Wolverhampton egyik legnagyobb néptipp ma...jönni fog?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
X3B6O0X
aktív tag
Tudtok mondani Tippmixen mára egy duplázós szelvényt? Tegnap +2000-rel zártam, és ma szeretnék 4k-t csinálni belőle...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
sz_abika
addikt
Ez a mai szolnoki meccs bántja a csőrömet. A montenegróiak éles meccset nagyon rég játszottak, a szolnoki csarnokban meg a jó hangulat sokat dob nekünk.
Online borzasztó sokat esett, elkéne menni megrakni tippmixen még 1.70ért. (neten 1.50 már)PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Akkor -3K
Köszi LA!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Xantor
tag
Valaki tett a mai MTK Budapest - Várda SE mérkőzésre? Ha igen, akkor mit?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...