Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
magyarok nem mentek fel a 3. harmadra vagy csak fél csapat ment fel a pályára?? hogy így kisz*pni...
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
WaterWave
veterán
lazio gól azért jól jönne szó mi szó
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
na megjött a pizza, jöhet a 2. félidő, Benfica, Mallorca hajrá hajrá
-
rwin5
őstag
Mallorca szerintetek lő gólt ?
-
stefyY
őstag
Lazio gól + Boston győzelem éjszakára, és akkor csak a magyarokon úsztam...hát gg.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Ronye93
csendes tag
ami kéne mára:
Juve győzelem 0-2 74'
Mallorca győzelem 0-0 60'
Benfica 2 gólos győzelem 1-0 60' -
samfishR
senior tag
na 5k úszott a jégkorongon, sebaj, éjszaka visszanyerem. vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Legalább nem egyen úszok...Lazio gól bukó, és a Benfica se nyer...(?)
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
WaterWave
veterán
lazio ma piszok gyenge volt
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
b4sxe
aktív tag
Benfica
YUMYUM
-
szpal17
őstag
Tegnap jött az egyik szelvényemmel egy kis apró, ezért raktam mára is egyet.
Chateauroux-Nantes V 2,43
StPatrick-Shelbourne H 1,35
Mallorca-Celta Vigo H 2,03
Helsinborg-Mjallby H 1,45300--->2895
Nem fűztem hozzá nagy reményt, de jobb lett volna ha inkább több megy el.
-
-
giigz
veterán
Holnap az Arsenal - Everton kemény meccs lesz
-
pohár
félisten
jaj de jó nap volt a mai, semmit nem nyertem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Holnap/holnapután hátradőlős tenisz meccsek, Raonicot érzem, hogy szoros lesz, ott 3 szettet is el tudok majd képzelni.
Többi pedig papírforma, azért az ilyen nagy neveknek gáz, hogy ha még a 1/8 döntőig se jutnakrwin5
Kicsit dolgozz meg érte
955-1000 közt megtalálod
De ez két napos, 16/17[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nézem esti kosarakat:
Tyson Chandler & Carmelo Anthony were placed on the Inactive List (with Amar'e Stoudemire).
Akkor Knickst nem teszek estére az fix.PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
na majd ezekre ránézek, holnap úgyis melózok már, ráérek fogadni
éjszakára azt hiszem, hogy a Jazz fog menni, 1,6 körül adják, vissza kell hozni a pííízt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jarod1
addikt
na elfelejtettem a jégkorikat nhl-t megtenni tippmixen , bet365 ön volt némi aaapró ajándék kaktusz bónusz, és rédobtam 3 mecsre,, remélem valami jön ha mát 5 ös lottón csak 2 kettesem volt
-
nagyúr
Vegyen le szájjal a Lazio hogy nem bír rúgni egy szaros gólt. Ezzel elvitte az első számú szelvényem.
Akkor utána jöhet a Benfica is, ők 2 szelvényemet kurták el, egyiken hazai volt rakva, másikon 2.5 over.
Aztán ha ők végeztek, még becsókolhat a kaisers is, hogy 2 piros lapnyi előnnyel és 1 gólos vezetéssel lebírnak a meccs vége előtt 10 percel ikszelni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
rwin5
őstag
Cardiff win-t valaki érzi holnapra? Durva 4meccses szelóbe menne bele jó szorzóért, vagy esetleg valakinek ötlet egy 4. meccsre 1,5-6 os szorzó körül?
-
WaterWave
veterán
uhh, utolsó elég rosszul hangzik, részvétem
lazio ma nekem is vitte
holnapra ötletem sincs• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
arsenal - everton csak én érzem X-re?
-
nagyúr
Én a Yeovilt néztem, elég jó odds van rá. Közel se mondom tuti tippnek de még x2-be is nagyon jó az odds.
Én simán bepróbálom a V-t, aztán fingom nincs mi megy még mellé mert a holnapi nap tele lesz kupameccsel, amin meg bármi lehet.
meg a bayernt 4v több gólra. Szerintem gól gazdag meccs lesz.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #1036 üzenetére
jaja, remélem tudnak is nyerni, bár idegenben elég szarok, most hátha lesznek olyan jók, hogy 3 ponttal verjék a Minnesotát
-
gyuromoj
veterán
52 Lazio - Juventus: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,78
58 Mallorca - Celta Vigo H 1,85 1-0
12 Tappara - Ässät 1.m. H 2,02 2-1
Eredő odds: 6,65186
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 3325 FtRaktam volna az első megérzésemet a Traktor Chelyabinsk-t a Lazio helyett...
Amúgy a Tappara tippet köszönöm, akárki is írta.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rwin5
őstag
St-Etienne - Lorient Ez lesz Hazaira a 4.
-
szekra
addikt
Holnap: Reggina - Sassuolo X2, bátrabbak V
-
tzimash
őstag
Basszus... elmarad a Boston-Ottawa NHL meccs, a délután történt bostoni robbantások (???wtf ) miatt. Pedig meg akartam nézni, adta volna a sport1.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest