-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Újra összedobtam egy régi HS-em..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
qamu74
őstag
válasz kiskaktusz #8454 üzenetére
b@szott jó
-
qamu74
őstag
válasz Weeman1 #8459 üzenetére
darvinya:ezt passzolom,ennyire nem vagyok elmélyülve a moddingba.
HomeScreent már összetudok dobni pár perc alatt,ha meg vannak a megfelelő widgetek,ikonpackok stb.Pár napja keztem el foglalkozni az egésszel,addig PC asztal modding volt terítéken, de abba már beleuntam ...... -
darvinya
titán
-
elfelejtette
veterán
válasz darvinya #8468 üzenetére
Holo launcherben sem kell a pro verzió, anélkül is simán lehet üres home screent létrehozni. Csinálsz 2 oldalas dockot, aminek az egyik oldalára nem teszel ikont, lehúzás gesztussal értesítési sávot látod, de menü gomb hosszú nyomásával meg is jelenítheted/eltüntetheted, felfele húzásra beállíthatod az app drawert.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
darvinya
titán
elfelejtette
Már csak egy kis optimalizálás és így már jó is és igazi tapimobil.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz elfelejtette #8472 üzenetére
Köszi.
A zenei ízlésem pedig nem korlátozódik egy műfajra.
pl: SaintGermany-BrutalTrouth-ig
Én a zenét szeretem és ami teszik azt hallgatom.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
noxon
őstag
Hello! Mondjatok valami jó hd minőségű mobilháttér oldalt
We live in a simulated world...
-
bubi92
őstag
-
kakukkmarci
senior tag
Nekem régóta ilyen:
lock
home
home noti és dock nélkül
bal
A jobb képernyőn csak gyorshívóképek vannak.
Március óta apró változtatások inkább csak háttér változott.
Szeretem az egységes, de egyszerű, áttekinthető arculatot.
(Fancy Widgets-ben hogy a nyavajában tdom megváltoztatni a betűtipust ? Nem találom, de régen megvolt...)[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
darvinya
titán
Így már jobb.
Köszönet a háttérképért.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
noxon
őstag
Hello! A Fancy widgethez van valami skin aminek a háttere átlátszó? Amiket felajáln nem látok ilyet...
We live in a simulated world...
-
Nandivagyok
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy ha UOT kitchenben készítek egy témát, majd flashelem, az theme chooseres(CM7.2) apk-ként is települ, tehát leválthatom, vagy az marad amíg újra nem rakom a rendszert?
-
Weeman1
veterán
-
fo_di
őstag
mivel többen is keresték az utóbbi napokban, mivel lehet a statusbar ikonjait cserélni: UOT Kitchen
fel kell tölteni a jelenlegi framework-öt meg systemui-t és csinál a végén egy cwm zipet, amivel fel lehet telepíteni (célszerű az eredetit módosítatlanul lekérni zipként, hogy ha valami balül üt ki, vissza lehessen dobni)egyébként elég sok mindent tud változtatni, és többféle a választék
Új hozzászólás Aktív témák
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest