-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
ez igen
a letöltéseket honnan intézed (gondolom quarx-tól)?
wiui letöltésében tudsz segíteni olyan linkkel ami nem visz mindenféle oldalakra regisztrálni meg egyéb nyalánkságok...
mélyvízben nem reagálnak és utálok 2x kérdezni
gyalulnám a cm7.2-t
lehet megpróbálnám ezt a 10-est is, alapnak mi kell hozzá ha zöld vagyok?átnéztem a mélyvízbe és látom másnak a válaszát úgyhogy elindulok ezen bár wajk xda-s oldaláról a letöltés nekem sosem sikerül a fent említettek miatt....
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Z0C!
őstag
van valami jó JB-s digitális óra?..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
kiskaktusz
addikt
válasz callmeakos #7218 üzenetére
fura a 2 óránál a font eltérés.. Hozd összhangba!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
callmeakos
veterán
válasz kiskaktusz #7219 üzenetére
naja az jó lenne
csak az a gáz hogy a locker az a gyári ics a másik a GoClock. És ez az egyetlen ami valamennyire hajaz az ICSreAll→M8
-
VD
őstag
válasz callmeakos #7220 üzenetére
-
kenny123
addikt
Hali srácok!
Lockscreen testreszabásra mit ajánlotok? Widgetlockert próbáltam, de elég gáz , hogy feloldás után gondolkodik, egy one x-en. Ettől jobb megoldás van?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Bocsi a dupláért.
Kipróbáltam ezt a milockert, nem győzött meg ez sem, mindenképp a miui-s launchert akarja használni, nekem meg apex kell.. Volt valami magic locker is, az még rosszabb mint ez a miui-s kétszer.
Widgetlocker lenne jó, de nem értem mi a gáz. Még ezer éve húzott htc hero-n is ezt csinálta, most meg tegrán. Vicc.yo
-
tomp
félisten
Semmi extra, csak jó a képernyő videó.
Galaxy W 2.3.6 + Holo Launcher
videó[ Szerkesztve ]
-
-
RdsG
csendes tag
-
RdsG
csendes tag
válasz kiskaktusz #7235 üzenetére
Először kipróbáltam a statusbar-zene widget "keret" nélkül, de valahogy nem volt az igazi. Meg akartam változtatni a háttér képarányát, és az csak így megy És a hétköznapokban így praktikusabb is. -
kiskaktusz
addikt
Nem a hétköznapi praktikát és használhatóságot vontam kétségbe csak leírtam, nekem hogyan tetszene
Én is akartam music widgetet használni régen, de annyira nem tetszett, hogy inkább a statusbarból léptem oda és irányítottam
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
RdsG
csendes tag
Köszönöm!
innen le lehet tölteni:
háttér: https://www.dropbox.com/s/m3y35vu9duc1buy/AIRLOCK.png
widgetlocker téma: https://www.dropbox.com/s/ghumkzrxhwwd97w/airlockB.wltheme.zip
(a slidernek van saját háttere)[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
valamiert nem megy a link, majd gépről.
[ Szerkesztve ]
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest