-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
-
|AP|
veterán
Mostani:
-
-
-
kiskaktusz
addikt
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
válasz kiskaktusz #7964 üzenetére
Ezeket az ikonokat hová kell kipakolni, hogy a "Launcherek" észleljék őket?
Például a jelenleg használt Apex...
-
kiskaktusz
addikt
válasz Oldman2 #7965 üzenetére
Az appdrawerbe nem szoktam beapplikálni az ikonpakkokat, mer tsokszor cserélgetem őket és még megkavarodnék Csak a homscreenen szoktam cserélni, ott meg hosszan ráböksz és kitallózod, hogy milyen ikonképet szeretnél használni.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
válasz kiskaktusz #7967 üzenetére
Értem, köszi mindkét választ!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Idetévedtem valahogy....meglepve tapasztalom hogy nagyon szép témák vannak, nem csak hátterek.
Ezeket hogy csináljátok? (nem volt még okostelefonom) 960*540-es kijelzőre keresek témát....Alapjaiban meglehet változtatni a teljes kinézetet? Arra is van mód hogy pl. settings menü, sorok távolsága kisebb legyen? (betűméret csökkentés nem befolyásolja)free your mind
-
fo_di
őstag
legegyszerűbb egy új launcher felrakása, egy pofás háttérkép, meg néhány widget, ami feldobja a home-ot
az ikonokat a launcherben lehet cserélni (gyáriakban általában sajnos nem)
a settings menü sortávja már komolyabb beletúrást igényel (szét kell a settings.apk-t speckó módon szedni, egy benne lévő layout xml fájl szerkeszteni, majd visszaépíteni és a telefonra küldeni)lockscreenekhez is általában külön lockscreen programok vannak, amik ismernek témákat, ha azt is cserélnéd (pl. milocker, go locker, widgetlocker, stb.)
launcherek, amiket itt használnak: apex, go launcher, nova launcher, adw, miui launcher (mihome), némelyek pedig touchwizt vagy xperia launchert használnak, de azok témázhatósága igen csekélyáltalában a képek alatt néhány hsz-en belül az elkövető megírja, hogy milyen programokkal hozta össze a látott képet
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
csak nekem tűnik úgy, hogy viszonylag kevesen vagyunk itt ebben a topikban? de mostanában egyre több új ember jön, ami tök jó. felkellene pörgetni a topikot, hogy minél több screen lehessen és inspirálhassuk egymást
-
Frozzy
őstag
Mostanában:
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
elfelejtette
veterán
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Vagy így:
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
saphancs
aktív tag
válasz elfelejtette #7977 üzenetére
Szerintem sok a latens szereplő. Én is folyamatosan olvasom a fórumot, minden héten háromszor átszerkesztem a screent, de vagy lusta vagyok, vagy nem érzem elég jónak a megosztashoz. Most meg gondoltam, jól megkoszonom azon forumozoknak akik életbe tartják a topicot, és sok jóval és széppel gazdagítják életünket!
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
VD
őstag
Szvsz nem rossz, letisztult, egyszerű, csak szerintem baromi hülyén nézz ki a statusbarban 9:26 és alatt a screenen 21:26 óra kijelzés. Vagy a statusbaron lőném ki az órát, vagy a screenen. Vagy a screenen használnék digitális helyett analóg órát, hogy ne üsse egymást a kettő.
elfelejtette:
Ez számomra egy káosz. (Tudom a zseni átlátja...) De az Én izlésvilágomtól nagyon elüt.
Oké, hogy mindent egy oldalról akarsz látni/elérni/irányítani (Volt nekem is ilyen korszakom), de akkor érdemes lenne egységesíteni a widgeteket és ikonokat. Ha nem is teljesen, de legalább színben meglegyen az összhang. Illetve valami diszkrétebb háttér is sokat segítene. Mert így most min a kettő olyan mint egy turmixgép tartalma bekapcsolás előtt. De ez csak szvsz. Biztos ennek a "stílusnak" is megvan a rajongó tábora![ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
-
mttssz
senior tag
Üdv!
[Erről] a homescreenről kellenének a dock iconjai, de sehol nem találom. Tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm!
-
Jazz
veterán
Android CS-n amikor lezár a telefon képernyő-zárja, akkor normális számos óra, meg alatta dátum infó van.
-Viszont a home screen-en meg alig látható analóg.
-Mit kell tenni hogy a billentyű-záros óra jelenjen meg ott is? Alig van állítási opció....
-A widget az mit jelent egész pontosan?
-A world clock csak két órát tud megjeleníteni, azt is számlap nélkül és túl nagyok....helyette van olyan ami kicsi és többet is kilehet tenni?
-Van gyári naptár widget, de az is hely pazarló, túl nagy....nincs valami jobb?
-És végül, nagyon jó minőségű háttérképek hol találhatóak? Próbálgassam végig az összes google play-es app-ot? (élő-t nem akarok mert gondolom elégg terheli a CPU-t)Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
bubi92
őstag
widget amit kiraksz az "asztalra"
ne használd a gyári widgetek, play-en találsz mindenre sokkal jobb alternatívát, értelem szerűen ha naptárt akarsz rákeresel calendar szóra és millió lehetőség lesz előtte. ugyanígy a többinél.
háttérkép? gugli és társai, én innen szoktam szedni.(#7983) MaTMaN: ezek az ikonok fent vannak xda-n készen ebben a topikban, de lusta vagyok megkeresni, ne haragudj
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok! Nem találtam jobb helyet a kérdésnek, de hátha tudtok segíteni. Kicsit moddolni akarom a romom kinézetét galaxy ace-en, de ha bármilyen formában is megváltoztatom az activity_title_bar.9.png-t akkor minden alkalmazás ami használja force close-al elszáll.
Ugyebár, erről a részről van szó
(Tisztában vagyok a draw9patch-el tehát nem az a gond, mindegyik másik amit módosítottam hibátlanul megy.) Hiába keresgéltem, ahol felmerült ez a probléma ott nem is találtam megoldást rá. Nem találkoztatok valahol ezzel a problémával?
-
mttssz
senior tag
köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
fo_di
őstag
válasz darvinya #7991 üzenetére
a ninepatchben nincsen aláírás, csak a patch, ami a skálázást befolyásolja
ugye decompile állapotban látszanak a csíkok (a szélső 1 pixelnyi keret minden oldalon csak átlátszó vagy fekete pixelekből állhat), míg compile állapotban képnézővel megnézve nem látszanak a csíkok, de bele vannak kódolva a fájlba (ezért oldja meg a telefon a skálázást, és a témába compile kell visszatenni)
szükséges program: xultimate draw9patch compiler x86 (a végső compile-hoz)supreme7: ezt a témát találtam az adott fájllal kapcsolatban: [link]
ezt írják: I got it to work. I was decompiling a themed framework-res apk and that wont work. U have to decompile the original APk to compile correctly. Thanks for the help.
szóval lehet, hogy nem az igazi a decompile (nem hozott semmi hibát a compile-kor? érdemes lenne a logot végignézni és javítani az esetleges hibákat, egyiket a másik után, és újra, meg újra compile-olni, amíg nem fut le hiba nélkül, aztán lehet küldeni telefonra)
adbn meg könnyebb cserélni a fájlt, nem kell oda-vissza másolgatni és zipet flashelni[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Jó nem jól fejeztem ki magam.
Az eredeti apk-ban van az aláírás ami közbe fogyja a .9-est és ezért mindig hisztizik.
Már egy SystemUI-ban lévő .9-es csere is hibát okoz.
Pedig csak annyi kell, hogy onnétól kezdve nem .9-es.
De ha meg van az alap apk és az meghíva fordítjuk akkor megkapjuk az aláírást az egészhez.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Jazz
veterán
Azt hogy lehet egyszerűen megcsinálni, hogy a home screen-ről eltüntessem a google kereső ablakot?
- Amikor belépek a menübe és ott görgetek, oda nem lehet tenni háttérképet?
- A listázás sorrendjét nem lehet állítani? Dátum szerint pl...[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-
Jazz
veterán
Hosszan nyomom de semmi nem történik, csak belép szövegbevitel módba. :S
Launcher nincs, origiba nyomom.Menü alatt "appdraw"? az mi. Menü alatt azt értem amikor belépek az appokhoz meg a widgetekhez, a home screen legalján lévő gombal. Vagy ezt mindek hívják?
free your mind
-
bubi92
őstag
launcher van! csak gyári. a kereső widgetet akkor is elkéne tudnod tüntetni, egy kis tutorial, nagyjából a te telodon is így kell csinálni, lehet máshol lesz a kuka.
igen ahol az appok vannak az az appdrawer.
attól függően milyen telód van, javaslom cseréld le a gyári launchert
ha froyo vagy gb: akkor adw, zeam, go launcher, launcher 7, holo
ha ics vagy jb: akkor pedig nova, apex vagy esetleg holo hdez már ízlés kérdése, hogy melyiket teszed fel, marketen mindet megtalálod. ezekben többnyire megvan az a lehetőség, hogy az appdrawerbe hátteret rakjál.
-
elfelejtette
veterán
Én is jártam úgy, hogy ics stílusú romot tettem fel holo launcherrel, és egyszerűen nem lehetett levakarni a keresés widgetet, mert ha rátapiztál, nem dobta fel a kukát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest