-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz alex devil #23050 üzenetére
"Szét lett verve" a topic sajnos
Azóta nincsenek "régiek"...
Nekem is már csak "rutinból" maradt bent a kedvencek között a topic..."nyálcsorgatás", amiért ide jártam régebben...az már jó ideje nincs...[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
1tigris
tag
Adj isten
[link] -
zeon.hu
nagyúr
-
Remiel
őstag
sziasztok
Beautiful Widgetet használok egy óra skinnel amit letöltöttem... azt vettem észre, hogy a naptár nem frissül, csak ha bemegyek a beállításokba, de ami a legszebb, hogy most már maga az óra sem a pontos időt mutatja, hanem azt amikor leutoljára benn jártam a settingsben...
látott ilyet már valaki? van erre megoldás, vagy hagyjam a fenébe ezt az appot?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Adamis
őstag
válasz alex devil #23050 üzenetére
Ha lenne időm mostanában sűrűbben tennék képeket, de mivel nem nagyon van változás, nincs újdonságom...
-
Edi77
őstag
Fúúú, már megint kezdődik???
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
twine
veterán
válasz gjoco1 #23067 üzenetére
Pedig eszembe nem jutott rosszindulatból, vagy "bántásból" írni...viccnek szántam (bár ahogy mondják, minden viccnek van alapja)...Még ha "pöppet" vulgáris is...
Roppant szenzitív a topicDe igen azt hiszem eljött az idő, hogy töröljem a topicot a kedvencek közül...mert ha ide nem azt írja az ember hogy :"uuu de király,,, nagyon nagyon nagyon jók vagytok",,, abból azonnal sértődés lesz....Hát hajrá,, érezzétek jól magatokat,, úgy kb. Öten itt a topicban
[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
Na azért én úgy látszik, kitartóbb vagyok...
Én mindig benézek, max. tovább is görgetek gyorsan, ha nincs, ami megfogjon.
És végül ellenpéldának; pont a napokban írtam valakinek, hogy min javítson, és mégsem sértődött meg, sőt !
Ilyen is van, meg olyan is...
A ponyvaregény meg alapmű!
(Nekem sincs mostanában mit mutatni, mert amit csináltam, tökéletes nekem, és nem változatom nap, mint nap...)[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
twine
veterán
válasz kakukkmarci #23071 üzenetére
Az egészben az a sz@r, hogy nem is kívántam az eredeti postommal senki screenjét minősíteni...
De nem offolnék tovább... további jó témázgatást mindenkinek -
gjoco1
Topikgazda
Az utolsó szó jogán engedjétek meg,hogy hozzá fűzzem,hogy igy az 57. évemben engedjétek meg essen már egy picit rosszul,bár ahogy irtad viccnek indult.És tényleg nem akarom a tüzet szitani.Béke van!!!!
kakukkmarciHiszed nem Én is Február óta használom a kedvenc HS-em,de néha jólesik késziteni egyet-kettőt(vissza lehet nézni),nyilván van jobb-rosszabb,de ez relativ dolog.Mostanság pedig a ROM-al vagyok rossz viszonyban,mert szippantyú ágra tett.
OFF(lehet végleg).-PEACE"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
kakukkmarci
senior tag
válasz gjoco1 #23073 üzenetére
Elhiszem, nincs is ezzel gond.
Nem is a screenekkel volt a gond (bár szerintem ez a szalagon gyártott, és mindennapi, koncepció nélküli összeválogatós HS készítés nekem is sok), hanem a feltétel és válogatás nélküli elfogadással és dicsérettel, degondolomremélem ezt nyilván te is vágod.
A tényleg jó és egyedi HS-t soha senki nem hurrogta le, de mostanában már azt sem, amit le kellett volna. Én spec. azért, mert ha menthetetlennek látom, inkább hagyom az egészet.
Azt gondolom, hogy ez egy ilyen éra, néha becsúszik egy-egy erősebb poén, de; és főleg ha az utólag ki is lett javítva/meg lett magyarázva, akkor tudni kell elfogadni, megbocsátani.
Tehát: ezért meg ne sértődj!
Én is befejeztem az OFF-olást.noob... rooter... geek
-
törölt tag
Mivel csak név és konkrétum nélkül mert fikázni mindenki, akkor lefordítom.
A mai-tegnap esti beszólások azért voltak, mert Tigris napi 3 hs-t linkel, amelyik többségének se füle se farka nincs (szerintem ezt Ő is tudja, csak Ő ilyen, így szeretjük), nem lett leoltva érte, ez pedig a kényesebb ízlésű embereknek zavarta az értékrendjét. Hát ennyi. Ha valamelyik nem szimpatikus, szó nélkül van hagyva, mért kéne ledurrantani, hogy ezdeszar. Elfér a topicban. Mycolorscreen-en is kb. kéthetente van egy-egy vállalható darab, pedig ott nem ennyi a felhasználó mint ebben a topicban...
-
1tigris
tag
-
kakukkmarci
senior tag
válasz #27813376 #23075 üzenetére
Bakker, már máskor is jártam így, hogy akaratom ellenére magyarázkodnom kellett...
Kösz a tolmácsolást, bár nem teljesen adtad át a lényeget!
A lényeg: Itt most a joci feltétel nélküli hurrázása lett pellengérre állítva, persze ebből adódik, hogy az 1tigris munkái nem minden esetben érdemlik meg azt.
Arról meg szó sincs, hogy "nem mertem" volna, inkább pont úgy, ahogy mondod, szó nélkül van hagyva, de azért előbb-utóbb betelik a bili .
Szerintem nem fér el, nem mennyiségi, hanem minőségi munkák kellenek !noob... rooter... geek
-
törölt tag
válasz kakukkmarci #23077 üzenetére
Nem pont rád gondoltam amúgy
Minőségi munkák hébe-hóba vannak, attól kihalna a topik.
-
zeon.hu
nagyúr
aki zooperben profi, tudna segíteni kicsit?
változtattam a reggel felrakott hs-en a widgeteken, de kis gondom akadt.
nem akarom még 1x feltölteni ide, ezért ha valaki segítene, privátban megosztanám neki a képet.
előre is kösz!#?*@&!
-
-
1tigris
tag
Szép napot
[link] -
zeon.hu
nagyúr
udv!
zooperből ha egy korábban készített widgetet újból kiteszek, az teljesen el van torzulva (nem mindegyik).
mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest