-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zho-lee #22394 üzenetére
Mire milyen néven? :-) Nem konkrét néven találtam őket, hanem Buzz Launcher-em van, s több ezer téma van a buzz oldalon. S ha letöltöm bármelyiket ami tetszik, akkor automatikusan a telómon marad az uccw vagy a zooper widgwt belőle. S abbpl egyszerűen kiszedem ami nekem kell, s átalakítom kedvem szerint. Ezért imádom a Buzz launchert, kert az egyben egy nagy nemzetközi cserebere oldal is :-) De ha kell a "forma", holnap felrakom ide nektek. Most jöttem éjszakai szoliba, azért nem tudom holnapig felrakni :-(
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz qamu74 #22403 üzenetére
Úgy látom a negatív kritikát nem viseled könnyen! Vagyis sehogyan sem, csak megsértődsz. Ha meg az olyanokra nem vagy kíváncsi, akkor nem kell rá reflektálni, oszt annyi. Egy két ember véleményét elfogadod, de nem akarok nevet mondani. A többiekkel szinte nem is foglalkozol, csak ha megszólnak, hogy sablonos.
Én személy szerint minden képnek örülök, mert egy két dolog mindig van, ami tetszik valamelyiken. Vagy az ikonok, vagy a widget vagy éppen a háttérkép. Szóval ne távozz, hanem viseld a negatív kritikát is, mert az épít csak igazán, nem a pozitív. -
törölt tag
válasz qamu74 #22403 üzenetére
Egyebkent nem pukkadni kell, termeszetesen azt ir ide mindenki amit akar. Csak elmondtuk, egyseges, dogunalmas az utolso par hetes honapos gyujtemenyed. Kiegtel, vagy eljutottal egy szintre, nincs ezzel sem gond, de ne varj erte elismereseket, ennyi. Felolem napi tizet is tehetsz fel ugyanolyat, masik hatterkeppel, nincs kifogasom ellene.
A nevnapos altalad lenezettek majd hoznak valtozatossagot, igy nem lesz egysiku a topic.
Beke van. -
zho-lee
addikt
válasz punky10 #22395 üzenetére
Áhhh... valami csak nem jó..
Egy kalap alá veszi a wifivel
Hazaértem, adat ki volt kapcsolva, és a wifit lőttem be, akkor is zöld ON-ra váltott.Tudom-tudom.. csak azt hittem a data az data marad.
Van még min gondolkodnom.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
batai15
félisten
Na ja azt hittem soha nem mondjátok meg neki végre. amúgy 1-2 nap és újabb hs-ek jönnek majd.
Sok miui téma egyébként nem is az övé, még a háttér sem.
No offense, csak benéztem már. -
garyarts
csendes tag
válasz #14121216 #22405 üzenetére
Cserebere mi? A buzz arról szól, hogy a júzerek innen-onnan összeszednek (ezt máshogy is nevezhetnénk) mindent, aztán saját nevük alatt villognak vele. Na én meg ezért utálom. Pl. amit felraktál azt én csináltam eredetileg, csak akkor még nem volt így teletömve.
"Hitvány, hitvány, azt mondja a vevő; de mikor elmegy, akkor dicsekedik - Péld. 20:14"
-
garyarts
csendes tag
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki ezt be tudná linkelni? Azt hiszem Go launcher EX alap háttérképe.
Köszi.
-
törölt tag
válasz garyarts #22411 üzenetére
Már bocs, ami a netre kikerül, az jogilag is közkincs, szabad préda. S egyáltalán honnan tudjuk h eredetileg a tiéd??? S nem csak te is valahonnan "szerváltad"??? S ha a tied, s zavar hogy feltűnik máshol is akkor miért nem véded le??? Vagy egyáltalán miért tetted közkinccsé??? Miért nem zártad el otthon a számítógépedre, s nézegeted szabadidődben? És miért baj ha a Buzz-on innen-onnan összeszedett dolgokból a saját elképzeléseiket élik ki az emberkék???
Mert az más, ha levéded, ennek hangot is adsz, s annak ellenére használják fel saját nevükben. Vagy itt is ez történt? Mert akkor sajnálom, nem tudtam, nem volt mellé írva, h nem használhatom fel az alkotóelemeket máshol.
Amúgy én sehol nem reklámozom a nevem alatt, itt is kiírtam h a buzz-ról valók a hozzávalók. Amik meg nem, azokat csináltam én, vagy átültettem UCW-ről Zooper-re. Szval nem veszem magamra, remélet te sem
-
törölt tag
válasz #14121216 #22417 üzenetére
Bocs, nem akartam személyeskedni, meg ilyen hangnemet megütni (épp jó kedvemben vagyok, munkahelyi/szolgálati ügy), minden tiszteletem a tied. A munkád nagyon jó, az is bizonyítja h elterjedtek a neten. ez van. Sajnos ezt nem fogod tudni kikerülni hogy ne bukkanjanak fel itt-ott, hisz amikor az ember alapanyagot keresgél (mert ugyebár nem mindfenki grafikus) amit épp letöltök pl egy mexikói oldalról, nincs mellé írva h lopott cucc, ne használd fel. Szóval sorry, sztem legtöbben jóhiszeműen, tudatlanul "lopnak" tőled...
-
garyarts
csendes tag
válasz #14121216 #22418 üzenetére
Hát nem fogok elnézést kérni, mert megemlítem, hogy ezt én csinàltam eredetileg. Most bizonygassam... Aki ismer egyébként tudja, hogy magam szoktam csinálni a dolgaimat. A Báz lancser igenis erről szól, amit írtam. Ja, egyébként nem tudom feltűnt-e, hogy én nem rólad beszéltem, de talán érzed, hogy ha valaki a más cuccát árulja a saját neve alatt (ezt sem rád értettem), az finoman szólva nem korrekt...
Ez a jóhiszemű lopás kifejezés elég vicces egyébként[ Szerkesztve ]
"Hitvány, hitvány, azt mondja a vevő; de mikor elmegy, akkor dicsekedik - Péld. 20:14"
-
törölt tag
válasz garyarts #22419 üzenetére
Érzem milyen, én meg fotózom, s láttam már máshol feltűnni a képeimet, levágva róluk a logómat. De mivel én is közzétettem a neten, elfogadtam, hogy így jár aki a netre pakol fel Attól még tudtam hogy az enyém, nem zavart különösebben, még kissé büszke is voltam rá, hogy tőlem származik. Persze ha árulta volna (mint a te esetedben), azt biztos én sem hagyom szó nélkül...
Jóhiszemű lopás= felhasználsz a neten olyan szabadon talált dolgot, amiért később jelentkezik a gazdája...
-
Jadro
veterán
válasz #14121216 #22421 üzenetére
Vannak fokozatok onnan kezdve, hogy ha találsz valamit és felhasználod, majd jelentkezik a gazdája ez még nem is gond. Viszont ha találok egy témát ami szürke, átszínezem mondjuk vörösre és árulom mint saját alkotásomat, na az már gáz. Vannak persze átmenetek is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
A w8-as screenem "screen of the day" lett
-
törölt tag
válasz nincskedvem #22427 üzenetére
Volt par hete visszabb kicsit.
-
Ipadipad
tag
sziasztok
érdeklödni szeretnék hogy ezt a témát honnan tudnám beszerezni ?
googleplay-en fentvolt 1 ideig de sajnos töröltékkerestem a googléba de sajnos sehol nem találtam
( ctos uccw )L26bKz
-
Vanir
veterán
válasz JoeCockBill #22434 üzenetére
Tetszetős! Ikonpakk nevét elárulod, ha szépen megkérlek?
-
xtevo
őstag
válasz JoeCockBill #22434 üzenetére
Nekem tetszik. Bár lehet, hogy ehhez a háttérhez/berendezéshez inkább másfajta ikonokat használnék. Ez melyik naptár és esemény app?
-
gjoco1
Topikgazda
válasz kakukkmarci #22438 üzenetére
Igen sokáig agyaltam Én is a kerek cuccon,de... hmmmm ennél maradtam
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Vanir
veterán
válasz JoeCockBill #22442 üzenetére
Köszi!
-
JoeCockBill
senior tag
Ez a today calendar, épp most cseréltem le rá az event flow-t, az kb ugyan ez csak jobban testreszabható, viszont az események mérete miatt váltottam, amott kicsit nagynak találtam. Igazából próbáltam több féle ikon pakkot, de ez tetszett a legjobban, a widget miatt mindnképp valami flat stílust kerestem leginkább. próbáltam kör alakú ikonokat is de így szerintem jobb. Te milyet ajánlanál hozzá?
Vanir: Nincs mit
[ Szerkesztve ]
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest