Új hozzászólás Aktív témák

  • mbazsi

    tag

    válasz VD #15236 üzenetére

    Az, hogy valaki más is csinált már olyan screent, aminek az elrendezése újságot mutat, szerintem az nem azt jelenti, hogy arról másoltam. Az alapötletem abból jött, hogy egy olyan elrendezést szerettem volna, amibe bele tudom olvasztani a zene lejátszómat, a borítóképpel együtt. Kb. 2 napnyi gondolkodás, és variálás után kötöttem ki ennél, de nem az volt, hogy felmentem mycolorscreen-re, és akkor onnan néztem, hogy melyik tetszik. Persze, biztos voltam benne, hogy valaki más már csinált ilyet előttem, sőt azok közül amiket linkeltél eggyel találkoztam is, miközben az anyagot gyűjtöttem hozzá. Ha valami megérdemli, hogy inspirációként feltüntessem akkor az ez: a legtöbb ötletet ebből a képből merítettem.
    Köszönöm az építő kritikát, a dock ikonokra még ki szeretnék valami harmonikusabb megoldást találni, de egyelőre ez tűnt a legjárhatóbbnak.

    (#15237) Dottore: Köszönöm, elolvasom a cikket, és okulok belőle.

    Szerk: Visszaolvasva, nem gondolom, hogy egy szavammal is azt sugalltam volna, hogy én most úgy gondolom, hogy valami tökéletesen egyedit alkottam volna. Ha mégis ez jött le valakinek, elnézést, a cél nem ez volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák