- Linux kezdőknek
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Synology NAS
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Anonymusxx #6375 üzenetére
Én nem tudtam, hogy mi ez, csak most néztem. Nem is húztam be. Dilikutya posztjára reagáltunk.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #6362 üzenetére
Huhh a Doomsday: Last Survivors értékelései elég lesújtóak.
"This mobile "stuff" has to leave Steam. Forever"
"As seen in other reviews this is a pay to play game. I get through the prologue and get to the point where I can "unlock" my first new character only for it to require you to pay to do it. That isn't unlocking, that is buying... No thanks! I picked this up since it seemed to be free on the summer sale. Wasted my time. Save yourself the effort if you don't feel like paying money to continue with the game. Interesting idea, but hard pass when it starts asking for money."Tehát ingyenes, de a játékon belül fizetni kell, hogy tovább mehess?
[ Szerkesztve ]
-
-
Visormail
addikt
válasz
Viktor77 #5482 üzenetére
Ahogy elkezdtem a Starcraft Remastered-et 2560x1080-as felbontáson, eszembe jutott, hogy basszus a 2 a mai napig nem tudja ezt. Pedig én leginkább miatta vettem ilyen monitort, hogy majd milyen jó lesz, az arcade kártyás módot is egészbe láthatom majd, ilyet nem is feltételeztem, hogy nincs benne 21:9-es támogatás. Úgyhogy a a Starcraft 2 Remastered lehet wishful thinking volt, ezek után, hogy már az 1 is tudja nagyon nagy szégyen, ideje lenne egy patchnek ezen a téren.
-
Visormail
addikt
válasz
l.skywalker #4696 üzenetére
Ez akkor a legelső rész? Tom Clancy's Ghost Recon (2001) ha jól látom.
-
Visormail
addikt
Én nem tudok trialt regisztrálni. Az első körben ahol a bankkártyát kéri még felismeri az országot, a következő oldalon ahol a címet kellene megadni, már UK-t állít be. Hiába választom ki a listából Hungary-t, mindig : Unable to change country, please try again. Ha úgy hagyom, akkor meg nem fogadja el a várost és az irányítószámot.
-
Visormail
addikt
Promóba kiszórják a szemetet rendesen ezek is. Kipróbáltam már régebben azt az Offworld Trading Company-t, na az is nagyon rossz volt.
-
Visormail
addikt
válasz
twollah1976 #3826 üzenetére
Ezt bezártam erre bezárta magát teljesen, elindítottam újra az origint, majd rányomtam megint az epicben az installra és akkor már nem kérte a szériaszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest