- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Szerintem meg igazam van, sosem lógtam semmilyen közművel soha. Ők egy egyszerű elektronikus emlékeztető helyett a következő havi számlával együtt küldtek felszólítást, szóval semmilyen ellentmondás nincs a sztorimban. Pedig egyébként sose küldtek számlát mivel mindig ügyfélkapun rendezem. Lehetőségük lenne beállítani egy automatikus emlékeztetőt ami egy emailt küld még a határidő lejárta előtt, de inkább pénzért leveleznek. Én befizetem ezt az emelt összeget, de következő hónaptól már nem vagyok ügyfél. Természetesen azért a tapasztalataimat megosztom majd másokkal is, csakis az igazat, semmi egyebet. Szerencsére szarban van a környéken a Tarr, itt a telekom az optikával 1 éve, netem már azóta ott is van. Ők meg ugye leragadtak a pénzszámolgatásnál, a fejlesztések lassan mentek, drágábbak és szarabbak is. Szerencsére pont lejárt a hűségem is.
-
Aprósólyom
addikt
Mint ahogy egy ismerős nem fizette be a BKV büntit, pedig elkapták és minden adatot felvettek. Nem foglalkozott vele, majd. kb 1 év múlva jött az ügyvédi felszólító levél a kb 3-4x összegről....
#19224 Markizmark: Lásd be, hogy ebből iszonyatos hiúsági kérdés csinálsz. Ha te hibáztál jogos. ha ők hibáztak ki kell deríteni. De annak vannak hivatalos formái, amit említettem. Élhetsz panasszal. De kifizetni, akkor is érdemes. Legfeljebb utólag, ahogy b. is említette kompenzálják.
Ha pedig olcsóbb a telekom, érdemes megemlíteni az ügyfélszolgálatot személyesen, hátha adnak egy kedvezőbb egyedi ajánlatot. Mert, hogy úgy tudom csinálnak ilyet alkalmanként.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest