-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
meke11
aktív tag
válasz
1egaly #17849 üzenetére
Igazad van, nem működik a link. Új ASZF kivonat
A Comedy Central Family átkerül, a NickToons bekerül az alapcsomagba. -
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #17847 üzenetére
Az én szerény véleményem az, hogy pont a DS3.1 miatt szünteti meg az analóg csatornákat. Azt nem tudom, hogy az analóg rádiókat mikor tüntetik el a rendszerből, mert ugye ott feltöltési frekvenciák lennének majd a jövőben.
-
válasz
Markizmark #17846 üzenetére
Ahhoz DOCSIS 3.1 kell US irányban, amit azért kicsit kétlek, hogy bevezetnek, főleg hogy építik (bár pokoli lassan) a GPON-t is. És nagyon költséges is.
-
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #17845 üzenetére
Vagy a feltöltést lehetne feltornászni, az a nagy sirámom.
200/100-as net mindenre elég lenne. FTTH még nincs ... -
-
meke11
aktív tag
Üj ASZF kivonat
Május 1-től kivezetik a maradék analóg csatornát is
A TARR-nál olyan, hogy HD nincs, az ASZF-ben mindenhol kivették/törölték a HD rövidítést.
Új ASZF -
tarr52
csendes tag
Nálunk 5794, a 200/18-as net+kábeltv extra.
TÖBB KONKURENCIA IS VAN! -
vpanangin
senior tag
válasz
cs.david94 #17838 üzenetére
Akkor csak van kettő is.
Ezért annyi amennyi. Nálam ez 9995 Ft. Nincs konkurencia. Monopolhelyzet van.
-
farkas63
aktív tag
válasz
cs.david94 #17838 üzenetére
Melyik település? Költözünk oda.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Azharel #17829 üzenetére
Ha lesz majd egy kis időm, utána nézek ennek a ha van konkurencia a környéken akkor ennyi, ha nincs akkor meg annyi árazásnak. Ezt valahogy nem tartom sem etikusnak, sem korrektnek. Sőt valahogy amellett, hogy undorítónak tartom, még hátrányosan megkülönböztetettnek is érzem magam ebben az esetben. Az pedig manapság nem trendi a nagy európai jogviszonykodásban, vagy mi ...
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17827 üzenetére
Nem tudok róla . Nálunk kb 1 éve van és először 500 megabit volt a max. 1000 megabit pár hónapja van. Váltok is rá hamarosan. Én elégedett vagyok eddig. Ezek vannak itt trió csomagban (abban vagyok) link
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17825 üzenetére
Hát Baranya megyében egy kis faluban . Optikai kábeles rendszer van és elérhető az 1000/1000 megabites csomag is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #17821 üzenetére
Én nemrég váltottam 150/15 -ről 500/100-ra és publikus ip volt és van is és nem NAT-olt . Én is sokat használom távolról a gépet dinamikus dns szolgáltatással érem el.
-
bkiky01
senior tag
ZTE F660 ONT-hez kábelen csatlakoztattam egy routert, h családi ház másik végében is legyen net, de valahogy nem stabil.
Sávszél megvan, de pl. facebook app, nem tölti be kb. semmit, youtube app ugyanez, egyedül a böngészés működik.. Ez miért lehet? Tarr nem enged még egy routert? -
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17821 üzenetére
200-as csomaghoz talán publikus IP-t adnak alapból, de semmi se biztos, tudnak privátot is.
-
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #17819 üzenetére
Nekem Arris TG2492S-et adtak, és ügyfélkapun bridge módba kapcsolható, így úgy működik mint egy modem.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
200as nethez milyen modemet hoznak? Router is egyben? Beüzemeléskor be tudják úgy állítani hogy saját routert tudjak használni, vagy azt előre kell jelezni? -
Tutu7030
veterán
válasz
gabo89 #17817 üzenetére
Jól gondolod. Ha hangoláskor ki volt választva, hogy a kódolt csatornákat ugorja át, akkor lehetséges, hogy újra kell hangolni. De a chansort nevű csatorna szerkesztő programmal pár perc alatt sorba tudod szedni a csatornákat pc-n, majd pendrive-ról rátöltheted a tv-re.
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Gondolkodok, hogy a nagymamámnak nagyobb tv díjcsomagra fizetek elő. Jelenleg Kábel TV mini csomagja van. Ha nagyobb díjcsomagra fizetek elő, be kell újra hangolni a LG DVB-C TV-t, vagy azok már benne vannak, kódolva a csatorna listában?
Gondolom ez keresési beállítás kérdése volt inkább. -
Bozek
nagyúr
válasz
DaddyGood #17814 üzenetére
Akkor azt már buktad, a regisztrációhoz volt aktiválva a Most+. Ha törölted, elveszett az is, attól függetlenül, hogy ugyanazzal a e-mail címmel regisztráltál újra.
Megpróbálhatsz újat kérni, de nem hinném, hogy csak úgy osztogatnák. Ha minden kötél szakad, és annyira nagy szükséged van az RTL Most+-ra, akkor fizess elő 1 hónapra a Telenor MyTV-re, ott adnak. Én is azzal használom.
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a windowst a gépemen és sajnos elfelejtette a az RTL most + regisztrációmat. Próbáltam újra aktiválni azzal az aktiváló kóddal, amit a tarrtól kaptam, de nem fogadja el, mert azt írja, hogy ezt a kódot már felhasználták. Szerintetek mi a teendő ilyenkor? Próbáljak új kódot kérni? -
cfcfan30
tag
tudnék is örülni egy kicsit magasabb minőségnek, legalább a HD csatornákon, mert amíg 4000kbps körüli "fullhd", addig az nem épp elég hozzá.
ha személyesen megyek be HBOpak-ot igényelni, ahhoz rögtön tudnak adni modult/kártyát vagy még1x be kell menni, hogy el tudjam hozni?
-
Bozek
nagyúr
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdés!
Aki használ az uri INTEK HD-C76CX beltérit amire a nagy hajszában cseréltek felvételre, tőle kérdezném hogy milyen formátumban vesz fel s az tömörítetlen-e. Nekem még a régi Technistar k2 van ami nagyon jó szeretem is, de a videókat borzasztóan hatalmas méretben csinálja meg tömörítetlenül. Lekódolgatni meg egy kínszenvedés a régi gépemmel. -
DaddyGood
tag
Most már nálam is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest