- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #14349 üzenetére
Mivel és hogyan kellene osztanom a kábelezést? Most jelenleg a bejövő 2 felé van osztva ezzel:
A piros megy egy tv felé, a kék megy a net modem felé. A kéket tovább osztottam egy sima 3as osztóval egy másik tv felé. Nem láttam rajta láttam rajta decibel értékeket.
Hogy kéne osztanom a mostani rendszer helyett, hogy minden rendben legyen? Jelenleg néha megszakad a net, de router reboot segít rajta, szóval lehet csak router hiba. Viszont másik lakásban nem volt gond a routerrel. -
farkas-j
őstag
Szekszárd kórház környékén megint akadozik a digitális adás.
-
Cavsfan
tag
Üdv.Máshol is ilyen lassu a net napok óta?(Paks) Nem a mostani viharra gondolok.Napok óta...
-
Alien83
senior tag
Sziasztok.
Most fogok venni előfizetést.320 megás nettel kapcsolatban kérdezném, hogy ott nem látom mennyi a feltöltés mértéke? 15 mbit/s?
Mert gondolom a garantált az ennek a fele, azt tudom hogy a 200-as nethez 12 mega up van.Illetve az 500-ashoz van up adat?
-
1egaly
aktív tag
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ftamas0201 #14339 üzenetére
Nalam is ez volt (Bonyhad), most mar jo minden.
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok. Nem sokkal ezelőtt tv adás sem volt az internettel együtt, most már csak internet nincs. Bonyhádtól 10km, máshol is vannak problémák?
-
PeLa87
aktív tag
Telekom újított... Zombán is elérhető már az 1000Mbit/s-os net... TARR is újíthatna már valamit, ha ennyi pénzt beszed és ne csak a zsebét tömje... :/
-
bzolika10
aktív tag
Dombóváron koax vagy optika van?
-
farkas63
aktív tag
De akkor ezt jó lenne valahogy feltűntetni a honlapon is nem? vagyis úgy lenne a logikus, nem össze hányjuk az egészet egy kupacba mert eléggé megtévesztő és félrevezető így.
-
farkas63
aktív tag
Hát az kurva jó, hogy Dombovár környéken annyi az 500MB-os net mint erre fele a 200MB-s.
(De a 120MB-s már ugyan annyi, össsze vissza vannak a listák meg az árak...- Van 150MB-os net ami olcsóbb mint a 120MB-os.
, sőt még a 60MB-os netnél is jóval olcsóbb. (10990 / 12680 / 11380)
- 10MB-os és 20MB-os net között van 95Ft különbség addig a 20MB-os és a 30MB-os között van 40! Ft.
- 70Mb-os net 10390, de a 60Mb-os meg 11380.
- 320MB-os net is olcsóbb mint a 200MB-os.(13190 / 14175)
Érdekes dolgok vannak itt.
Valaki elmagyarázhatná mi a tököm ez... -
vpanangin
senior tag
Felhívtam ma őket, mert láttam a honlapon, hogy megjelent egy Net20M+ internet csomag. Durván egy ezressel drágább mint a 10M 1 év hűséggel, és dupla a letöltési, valamint 10M a feltöltési sebesség. Át is váltottam 10M-ről.
-
Televan74
nagyúr
Én idegességemben töröltem reggel a Thunderbird profit, azóta nem tudtam beizzítani. Majd talán hétfőn lesz változás.Addig marad a telefon és a webmail.
-
farkas63
aktív tag
Már megy, de amúgy mail.tolna.net a cím simán.
-
Zozzant
addikt
Nálatok megy a levelezés?
"Nem sikerül csatlakozni a mail10.tolna.net IMAP szerverhez.
111 : Kapcsolat elutasítva" -
1egaly
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14313 üzenetére
Ok! Reggel kb. 8 felé "+javultak!
-
1egaly
aktív tag
Digik???
-
farkas-j
őstag
válasz
Tutu7030 #14310 üzenetére
Nem tölti be, vagy csak hiányosan az EPG-t. Van olyan adó amelyiknél tökéletes, van aminél nem jelenik meg. Pl. pont az MTV1HD, MTV2HD-nél nem jelenik meg, de van máshol is gond.
Az igaz, hogy az LG LA660-as TV-mnél mindegyik tökéletes, ám az Amiko Impulse boxoknál (mindkettőnél) problémás. Érdekes, hogy az Amiko-nál a Mindig TV EPG-je tökéletes.
Most néztem, hogy a TechniSat boxnál sincs az MTV1HD-nél EPG. -
farkas-j
őstag
Csak nálam vacakol az EPG, vagy másnak is van gondja vele?
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Ahol 50 es t vdsl van ott van "kiemelt jelentőségű terület" vagy vmi ilyesmi ahol olcsóbb a net? -
farkas-j
őstag
Szekszárd 16:00. Most akadozik sok csatorna. Nézném a Stoty4-en a Felújit-lak műsort, de időnként nagyon akad. Próbaképp ránéztem az RTL-re de az is akad.
-
farkas63
aktív tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
minimalboy #14290 üzenetére
Nem biztos, hogy jó volt az infó. Bár épp nem néztem a TV-t, de felvettem a Bayern-Real meccset. Most visszanéztem az említett időpontot, de semmi szétesés nem volt az M4-en nálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest