- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
válasz
ftamas0201 #11780 üzenetére
Köszi az infót! Tényleg ott egyből betöltött mindent. Már azt hittem, hogy az én TV-mel van a gond...
-
farkas-j
őstag
válasz
Markizmark #11797 üzenetére
Én nem akarok a vitában állást foglalni, csak leírom a véleményemet.
Én voltam Internettel T-s (mármint az elődjénél), és voltak is gondjaim, leginkább a sávszélességgel.
Jött a lehetőség az MVM-es előfizetésre, így átmentem hozzájuk. MVM-es előfizetéssel egészen elfogadhatók az árak, de a publikusak szerintem is drágák az átlagfizetésekhez.
Látni kell viszont a másik oldalt is. Az egyéb nagy és relatíve olcsóbb szolgáltatók (Digi, UPC), csak ott szolgáltatnak, ahol nagy a népsűrűség, mert így lehet a legkisebb befektetéssel a legnagyobbat kaszálni. A T történelmi okokból tud még relatíve sok helyen szolgáltatni, hiszen anno az elődje (Posta majd MATÁV) egyedüli állami telefonos szolgáltatóként behálózta az ország nagy részét.
És van a TARR, aki a nagyobb városokban és az icipici településeken is szolgáltat, így relatíve magas beruházási és fenntartási költségei vannak. Ezt nagyjából egységesen terheli rá minden előfizetőre. Ez van, ezen lehet utálkozni, de pl egy Murgai vagy Pálfai lakos szerintem örül, hogy egyáltalán van olyan szolgáltató, aki odaviszi neki a TV-t, telefont és Internetet. Szóval ez a másik oldal. Ebben kell valahogy az egyensúlyt megtalálni a TARR-nak. Mivel a büdzséjébe nem látok bele, így nem tudom, hogy túlárazott e a publikus csomagjuk vagy sem. -
emre33
addikt
válasz
Markizmark #11797 üzenetére
Csak a képhez szolnék hozzá.
Van hogy Tarr-nak adok igazat, vagy hogy nem, és szidom őket.
Mikor kinek van igaza. Szerintem.
És nem csak az egyik félnek adok igazat, mert mindig nem lehet csak az egyik félnek iagaza!
És innen látszik, hogy nem vagyok elfogult.
Az már más kérdés, hogy sokan azért alkotunk hibás véleményt, mert sok háttér információt nem ismerünk, és amint ezeket megtudjuk, máris más a véleményünk.
És ez nem hiba, hisz amit nem tudunk, azt nem tudunk,
Mindig az aktuális tudásunk alapján kell megítélni a dolgokat. -
Markizmark
addikt
A Telekom vagy a UPC (ami egyébként a Digi-vel egyetemben el se érhető falun), ahol nincs DigiSport?
A digisport egyáltalán nem érdekel, ellenben az Animal Planettel és a Discoverykkel. 15k-t fizetek havonta, a díj nem csökkent, csak a csatornák száma és minősége.
Nem lépnek egymás tyúkszemére, persze, hogy nincs vidéken Digi, UPC vagy normális Telekom. Ugyanúgy ahogy pl Pécsen sincs Tarr. Valóban nincs mire váltani, ez ők is tudják jól, ezért mernek megtenni bármit.
Még a 20ezres városban sincs digi vagy egyéb a tarron kívül, ne mondja nekem senki, hogy nem érné meg. -
farkas-j
őstag
Tudja valaki az új érvényes analóg rádiók (FM) frekvenciakiosztását? A hivatalos kiadványban nem szerepel.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #11789 üzenetére
Megtörtént már a hibabejelentés, 72 órán belül kijönnek és megnézik mi a gond.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Markizmark #11792 üzenetére
Látom a személyeskedés az már megy... Gratulálok.
Egyébként melyik jobb? A Telekom vagy a UPC (ami egyébként a Digi-vel egyetemben el se érhető falun), ahol nincs DigiSport? A MindigTV, ahol a SportTV-k hiányoznak és alig van HD adás? Van még kérdés?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #11786 üzenetére
én írtam nekik az ügyfélkapuban, 15 perc múlva válaszoltak...
-
Bozek
nagyúr
válasz
emre33 #11781 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik hozzászólásukban volt furcsa hangnem, én nem találtam ilyent. Érdemes elolvasni a felhasználói bejegyzéseket is. Na, ott van pár IQ-hiányos...
Egyébként meg nem tudtak megegyezni, kivették. Majd ha mégis sikerül, akkor visszarakják. Az is teljesen érdekes, hogy amikor kivették a Digisport-okat, akkor mennyi ember felháborodott, amikor meg 1 év múlva visszarakták, az mindenkinek természetes volt. Most se köszönte meg senki, hogy külön HD előfizetés nélkül lehet őket HD-ban nézni. Eurosport van SD-ben és mivel nekem eddig is abban volt, nem fogok különbséget látni.
A másik meg az, hogy nem csak a Tarr pakolgat. Menj a Telekom-hoz, ott még SD-ben sincs Digisport, nem hogy HD-ban. Eurosport-ból is csak az 1 van, ahogy látom. A MindigTV meg kiszórta a Sport1-et és a Sport2-őt, az se volt nagy siker.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Tutu7030 #11784 üzenetére
Egyetértek.
Én csak a telefon miatt szerettem volna bejelenteni egy hibát, mert a nagyapámnál nem működik, de meghallottam, hogy 106 ember várakozik, így nem is próbálkoztam tovább, online bejelentem a hibát aztán majd ideérnek.emre33
Hát majd ez is lezajlik és megnyugszanak a kedélyek. Minden csoda három napig tart, ebben az esetben nem igaz de három hét elég leszFebruárba még módosíthatnak, hátha. (Bár erre nincs esély szerintem hogy visszakerülne akármi is)
-
Tutu7030
veterán
válasz
emre33 #11781 üzenetére
Azért van egy-két észlény, akik elég minősíthetetlen stílusban írják le a véleményüket.
Gondolj bele, hogy az ilyenek a telefonos üsz.-t is ilyen stílusban zaklatják.
Tegnap is hallani lehetett szegény hölgy hangján, hogy tele már a hócipője az egésszel. És akkor még én is azzal kezdtem volna, hogy; "miaf@szom, miért nem veszik már fel a telefont?!"Én belenéztem ezekbe a "discovery-pótló" csatornákba ( port.hu-n már régebben is megnéztem a műsorújságjukat), és tudom, hogy nem leszek a "rabja".
-
emre33
addikt
válasz
ftamas0201 #11782 üzenetére
Pl: most azzal vádoltak, meg hogy hogy nyilatkozhatok az új DIGI adokról, hisz nem is ismerem őket!
Nem lehet tányéros TV-m?
Nem lehet két lakásom, szülöm, rokonom, ahol láthattam?
Nem ismerem a csatorna műsorát műsorújság alapján?Olyan szintre értek el, amit nem szabadott volna.
Ügyfél szavát megkérdőjelezik, hogy te ezt nem ismerheted.Ébresztő kedves KFT...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
emre33 #11781 üzenetére
Nézd, olyan hogy mindenkinek jó, nem létezik. Soha nem is létezett és soha nem is fog. Mindig is lesz felháborodás, lásd digisport esetei, igen, igazunk van abban hogy azért emelni kéne a HD csatornák számát nem pedig csökkenteni, színvonalat növelni kéne, nem pedig csökkenteni, de mindegyik szolgáltatónál ugyanígy jelen van hogy valami mindig hiányzik. Sajnos ez az üzletpolitika, pénzt spórolni, cserébe kicsit kevesebbel érjék be. Ha átmennénk más szolgáltatóhoz ott is lenne hiányosság bőven. Személy szerint nem vagyok sport kedvelő de rajtam kívül vannak még több ezren (tízezren) aki igen és hiányzik a hd a sport adókból. Viszont az hogy a discovery science, world és animal planet helyett jött a digi life, animal world, és world, találtam már olyan műsorokat amiket minden este meg fogok nézni és tetszenek. A hd showcase nekem is hiányzik de hát hiába reklamálsz meg teszel bármit, nem hat meg senkit, láthattátok már az évek alatt nem egyszer. Szoval ebből is érzékelhető hogy több ember létezik a világon, engem ez a változás nem érintett meg nagyon, az új adókon is találok magamnak műsorokat ha akarok. És ezzel nem a Tarrt védem mert én is ugyanúgy fizetem a HD csomagot annak ellenére hogy lefelezték ami egyáltalán nem tetszik!
-
emre33
addikt
Tarr facebook oldalon kezd kicsit furcsa hangnemben válaszolgatni.
Egy szolgáltatónak végtelenül türelmesnek kell lennie. És illedelmesnek.Kezdenek elérni ennek a határára.
Értem én, hogy ők is emberek, és nálunk is fogy a türelem, de akkor is.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
benjamin #11775 üzenetére
Ezelőtt három oldallal leírtam a frekvenciát amivel kereshetsz a hálózati keresést választva.
ITT van.PeLa87
Ha szimplán csak az m1(hd)re kapcsolsz ott is be fog tölteni jó gyorsan és akkor nem kell végig zongorázni.
Én ezt igazából nem értem miért van így hogy csak egyes csatornáknál tölt be gyorsan. -
PeLa87
aktív tag
válasz
Markizmark #11774 üzenetére
EPG nálam újrahangolás után mindig tökéletes aztán kikapcsolom és semmi... Mindig végigzongorázom az összes csatornát és akkor utána látom rendesen...
-
TheSaint
aktív tag
Újrahangolás után több adónál széteső, kockásodó képet tapasztalok, a jelerősség 94-97, de a bithiba néha felugrik 2000-re!? Ezt érdemes bejelenteni? Eddig minden jó volt....
-
benjamin
tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni? Szekszárd környéke DVB-C frekvenciák és Bitrate?
2016-ban újrahongolás volt a gyönyőrű Tarr KFT.-nél ismét fejetlenül (Digi TV ezt jóval okosabban oldotta meg pár csatorna helye más).
A saját vásárlású Amiko Combo Set Top Box-on amit korábban Tarr-ral használtak az adókat meg sem találja a honlapon talált beállításokkal sem, ha megtalálja akkor meg nincs jel.Analóg kép már nézhetetlen volt a TV-t nem akartuk lecserélni, vettem használtan egy Amiko Combo DVB-T/DVB-S/DVB-C Set-Top-Box-t amibe a parabolát is be tudom kötni.
Eddig hibamentesen működött, aztán jött az új év és 2016-ban a "szolgáltató" elkezdett szolgáltatni.
A lakásban lévő másik TV-ben DVB-C tuner van itt az újrahangolás zökkenőmentesen ment.A honlap és a tájékoztatás hiányos. Kézi beállításhoz frekvenciák a DVB-C adásoknál nincsen feltüntetve.
Keresd meg a digitális adókat esetleg manuálisan, de hogyan ha nincs freki megadva a táblázatban.
DVB-C frekvencia MIVAN? Üdv 2016 Excel táblakezelésből 1-es Tarr. Kft.Ha esetleg valaki küldene egy táblázatot a kiegészitő freki infókkal, hogy be tudjam lőni a cuccot?
Utóirat:
Persze a Tarr nem elérhető, 15-20 perc után se veszik fel. E-mailre nem is reagálnak.
Választ már most sejtem. Vegyek tőlük egy Set-Top-Box-ot azzal jó lesz. Köszi. Rá tudom kötni a parabolát. Nem. Mi a megoldás akkor? KösziKüzdés tovább, hogy a megvett szolgáltatást nézhessem. Felháborító. Ja és ők szolgáltatnak, de a rendelkezésre álló eszköz ami eddig működött most már nem fogja az adókat.
Továbbá Magyarországon a 50 év felett lévők kevés műszaki rálátással önnálóan nem is tudja újrahangolni a saját Tv-jét. Egyszerűbb kéne legyen a digitális világ, de még is bonyolultabb lett. -
Markizmark
addikt
Hurrá eddig az RTL HD-n jött be az EPG, most megint az M1 HD-re kapcsolnom, hogy rendesen betöltsön minden.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
farkas-j #11743 üzenetére
Biztosan nem működik ezzel a megoldással, settings gombot ha hosszan nyomom, pár perc után eltűnik a beállítások ablak viszont az infsáv nem jelenik meg így hiába írok be akármilyen számot, nem működik. Ezt az infrás megoldást majd egyszer kipróbálom csak kell keressek egy rossz távirányítót amit szét tudok szerelni és összeforrasztani egy rossz fülessel
-
larryhughes
csendes tag
A honlapon, az ÁSZF-ben és a gyakorlatban fogható szekszárdi digitális csatornakiosztás mind eltér egymástól...
-
Norbika88
senior tag
válasz
kabelmania27 #11768 üzenetére
Biztos hogy van valami, mert 120ból már csak 10mega van és speedtesten pl szekszárdot már nem lehet kiválasztani, csak közeli Maribort
-
PSZSZ
újonc
jelenleg rtl kub hd nezhetetlen, szétesik totál a kép. Jelerősség:4, jelminőség:8.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
DaddyGood #11757 üzenetére
Úgy ahogy a munkáltató az emberek után néz közösségi hálókon, interneten mielőtt egyáltalán alkalmazna, úgy a Tarr dolgozói is szemmel tartják az internetet hogy hol, mik keringnek róluk, tisztában vannak ezzel a fórummal és ha nem is közvetve de olvassák a történéseket valószínűsíthetően.
-
DaddyGood
tag
Én azt hittem, hogy talán valami kódolatlan akció van az HBO-ra, azért kérdeztem. Egyébként nem szoktam nézni, csak tegnap vettem észre, amikor újrahangoltam a TV-t.
-
Norbika88
senior tag
Nem tudom mi van, két napja 120megából alig ha van 30mega...leesett a hó?(zalamegye)
-
DaddyGood
tag
Tudja valaki, hogy az HBO meddig lesz kódolatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest