-
IT café
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz takacsbotond #2900 üzenetére
A nem igazán erős, annak fényében, hogy konkrétan nincs infó se Cooltek tápról, mivel nem igazán volt kapható, csak leginkább svédeknél.
Honnan olvastad, hogy nem igazán ajánlható, mert érdekelne az infó
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz takacsbotond #2764 üzenetére
(Yate-Loon D12SM-12, 0,3A)
Fan Size: 120mm x 120mm x 25mm
Speed: 1650 +/- 10% RPM
Airflow: 70.5 CFM
Noise: 33.0 dBA
Bearing: Sleeve
Voltage: 12 V
Current: .3 Amp Max
Fan Life: 30,000 hours
Connector: 3pin and 4pin pass-through connectorBármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Vhonnan kéne kukázni egy ilyen 8cm-es ADDA ventit, ami golyós, azt bele és kész.
3 ezres ventivel én nem dupláznám az értékét ,annyiért néha ki lehet fogni hardveraprón 250-300-as Deltákat / máskor 1500-ért vettem 80 Plus Bronze 250-es Deltát! Acer-ből bontva meg is tartottam mutter gépébe
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Amúgy én ezt a ventit nem cserélném le.
Ha olyan mint a nagytesó, akkor alul-felül két golyóscsapágy, ezeket kicserélném és kész, vagy zsírt és műszerolajat neki és ámen- nem golyós, benéztem, sleeve bearing.Az új ventinél elképzelhető, hogy ugyanolyan erővel fogja pörgetni, mint ezt a régi, halkabb nem lesz, mert ezek a régi tápok még nem terhelés és/vagy hőmérséklet vezéreltek, hanem fix fordulatosak voltak
0,25A még mondjuk nem túl nagy motorerő. De kérdéses lesz, hogy az új ventinek mennyi az indítófeszültsége.
12V
0.25A
3.00W
3010 rpm
38.6 CFM
34.4 dB/AEzek az ADDA adatai.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz takacsbotond #2746 üzenetére
Mi baja ennek a tápnak, hogy drága gépbe ne lehetne tenni?
A Delta az egyik legjobb gyártó a piacon... Attól mert régi, ha jó állapotban van , nyugodtan mehet újabb gép alá is.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Impressa #1581 üzenetére
2,8W / tehát 0,23A a 0,30A helyett, légszállításban pedig 10CFM-mel azt hiszem / 88 helyett 77 /
Ez még belefér a buliba?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Impressa #1579 üzenetére
Csak mert van egy Bluestom II-esben található ventim, de kikopott a tengelye, és már nem segített a javítás sem.
A Young Lin Tec ventit tenném bele, csak ugye a szín nem passzol. Vagy átműteném a lapátkereket a másik ventire , és akkor kb már készen is vagyok. / többi adat passzol, venti gyengébb -10%
Vagy veszek kék festéket és kész
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Elképzelhető, hogy a Yate Loon , és a Young Lin Tech ventik ugyanott készülnek? csak mert fizikai paraméterei és sajátosságai megegyeznek.
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó mindenkinek, keresek egy kék ventilátort ,amely a következő ventit váltaná le. / sajnos hiába kentem meg, már ki van kopva, és üt a venti /
Yate Loon D12SH-12
Ez egy kék venti, FSP Bluestorm II-ben teljesített, kérdésem az, ilyet lehet-e újan kapni?
-
Graphics
Jómunkásember
Igazából egy rossz ATX táp kibelezve, majd alul a venti nyílásnál kivágva. és kész is
Akár egy hulladék GABA táp háza is megteszi
-
Graphics
Jómunkásember
BeQuiet! L7-350-esben ha ventit szeretnék cserélni mi az ajánlott / 80Plus verzió /
Ami most van benne, az nem más , mint egy: Protechnic Electric MGA12012ls-025
Még nem bontottam meg a tápot, így még nem tudom, hogy esetleg a venti csúszócsapágya ad picit surrogó hangot, vagy alapvetően motorzajról van szó alacsony terhelésnél.
-
Graphics
Jómunkásember
Igazad volt, egy kis WD40 és függőlegesen meg lett mozgatva, semmi baja nincs. Tökéletesen forog. / most már csak kondit kell találni hozzá /
-
Graphics
Jómunkásember
FSP PNF-350 tápegységben szeretnék ventit cserélni.
Van pár darab új Young Lin Tech ventim
young lin tech dfs122512L / 2,2W /
young lin tech dfs122512M / 2,8W /A gyári YL megszorult, már kézzel sem forgatható...
Melyikre lenne érdemes cserélni? pontos infókat nem találtam róluk, tehát légszállítás és statikus nyomás, és társai..
-
Graphics
Jómunkásember
Épp most írták, hogy téged keresselek az ügyben, de előbb találtál rá a kérdésemre
Maximális köszönetEbből a leghalkabb lesz a nyerő
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Adott egy Enermax Pro82+ 425W-os tápegység, a gyári ventijét szeretném lecserélni egy friss példányra / kicsit nehéz a szitu, mert spéci a ventije /
Azzal már megbékéltem valamelyest, hogy a dual-voltage ventit az életben nem találok hozzá.
Kérdés mi az ami a gyári ventit tudná helyettesíteni, de a lehető legcsendesebben?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Adott egy FSP-250HEN tápegység és elkezdett hangoskodni a ventije.
Milyen ventire érdemes kicserélnem / olcsó megoldást keresek /
Ami adott, pár darab Young Lin Tech 12cm-es légkavaró / tápegységből / vadiúj, az egyik 2,2W-os, a másik pedig 2,8W-os tehát kb 0,18A illetve 0,23A.
Kérdés tud-e rendesen hűteni, mert ugye egy nagyon kisfogyasztású konfigot hajt a táp, tehát nagy fogyasztás nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- DeepCool FC120 RGB ventillatorok (3db)
- Új! Bontatlan! BLACKNOISE NB-BlackSilentFan X2 80mm ultra-csendes rendszerhűtő ventilátor
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós