- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BonFire #4788 üzenetére
Ajaj, micsoda dráma.
2. órán vagyok túl egy másik tanárral. Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, nekem ez a tanár se tűnt rossznak bár a nyelvtan nála hangsúlyosabbnak érződött de ez nem azt jelenti, hogy nagy nyelvtanozás volt csak párszor főleg a hibáink miatt néhány mondatban elmondta, hogy mit miért, volt is egy dolog ami talán nálam rosszul rögzült és erre most oda kell figyelnem.
Nem tudom mi volt korábban, szerintem jó ez a tanfolyam a gátlások leküzdésére, legalábbis én úgy érzem és még mellette tanulsz is ezt azt, új szavakat, kifejezéseket stb. Nem világmegváltó dolog ez se, láttam külföldi nevű tanárokat is az óra foglaló rendszerben de nekem aztán tök mindegy. Az a lényeg, hogy fejlődjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest