- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Viszonylag jól beszélek angolul, legalábbis az ismeretségi körömben, diplomás munkatársaim közül biztosan a felső mezőnyben vagyok.
Nyilván nem vagyok tanár vagy nyelvész, szeretem a nyelveket, németül is elboldogulok, franciául elmakogok ezt-azt.
Pár éve tanítottam háznál egy cégvezetőt, de megvolt a könyve (Headway), megvolt a tematika.Családban kellene alsós (4. oszt) gyerekekkel angoltanulásban segíteni egy kicsit, osztálytársak, nagyon alap dolgokat vesznek még, de nem látom benne a rendszert, inkább random dolgokat meg példamondatokat tanulnak be. Kiejtésben is nulla.
Számomra legalábbis komolytalan, hogy még nem láttam egy személyes névmás táblázatot, létige ragozást, kijelentő/kérdő mondat szórendet a füzetükben/könyvükben úgy, hogy angol órájuk 3. óta van, és szakkörre korábban is jártak.Hogyan tudnék nekik egy strukturált foglalkozást nyújtani? Van erre valami jó könyv? Online anyag? Valami silabusz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest