- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- TP-LINK routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- OpenMediaVault
- Mozilla Thunderbird
- Microsoft Excel topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
válasz
yogibear #156116 üzenetére
hogy standby-ból bekapcsolom a távirányítóval és utána nem reagál a távirkájára többet...
Na ez volt nekem is a legfőbb problémám, főként hogy nálam már minden második, ha nem mindennap jelentkezett a hiba- gyári visszaállítás-távirányító újrapárosítása oldotta meg némi időre
Természetesen ki próbáltam úgy is, hogy minden csak az ONT-re volt kötve és nem volt beiktatva a saját router. S úgy is produkálta a hibákat.
Saját router csak akkor okozhat gondot, ha arra vannak kötve a box-ok és nem az ONT-re.
Erre hivatkoztam én is, de próbálta megmagyarázni, hogy nincs igazam végül mondtam neki, hogy ettől függetlenül szeretném a másik box-okat, hogy minden hiba lehetőséget kizárjak. Ez még a telefonbeszélgetésünk során volt.
Végül kihozta a két SEI boxot, s a beszélgetésünk során kiderült, hogy tisztában vannak ők ezekkel a problémákkal,mert idézem "az egyik csoportvezető kiadta a csapatának, hogy minden új beszerelésnél vagy ügyfél kérésére kötelesek az új boxokat kivinni és beüzemelni".
Összeségében véve, az új boxok már üzembe helyezve és érezhetően gyorsabb/stabilabb a régebbinél. Igaz, hogy még nem egészen egy délután használom, de egyelőre okésnak tűnik, az sdmc-nél már az első ki-kikapcs bekapcs-nál előjöttek a hibák. Egyébként nem vagyok én vájtfülű és saszszemű, de az adások hangja és mintha a képminősége(nem akad meg, nem fátyolos) is kicsit jobb lenne.
Összefoglalva, mintha ennek a hardvere jobban kezelné a tv appját a boxon. Persze lássuk meg a továbbiakban. Gondolom az általatok említett anomáliák majd nálam is előjöhetnek. A hang gond itt is jelentkezett, de amint csatornát váltottam vissza is jött a hang.
Köszönöm mindenki válaszát és segítségét! További szép estét kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest