- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
Ismerkedés volt az android box lelkével a hétvégén
Segítséggel (köszönet érte) felment a netflix és működik.
A kodit felraktam, de túl sokat tud és kicsit bonyolult ezért leradíroztam.
Felraktam a VLC-t mert a boxhoz kapcsoltam egy ssd-t amin filmek vannak. Vlc gyorsan könnyen nyafogás nélkül lejátssza a filmeket.
Kipróbáltam laptopon VLC-vel lejátszani filmet, amit átküldtem a boxra és tökéletesen indul a boxon (tv-n) a film.
laptop és box ugyanazon a vezetéken switchre kötve.
Eddig a tv rész nekem jó.
A net rész: vezetékes tökéletes, viszont a wifi gyalázatos.
próbáltam megszokni hogy eldobálja a csatlakozott készüékeket, de meguntam 3 nap után.
Ami lett helyette hogy a modem lan1 portból ment egy cat6 kábel a tp-link archer ax23 wan portba. A tkom modemen kikapcsolva a wifi és a tp-link szórja a wifit. Azóta nincs wifi kiesés készülék leszakadás.
Ami még várólistán van, hogy a ppoe passtrought bekapcsoljam és a tplink csatlakozzon ppoe bejelentkezéssel. Kíváncsi leszek hogy a tp-link vezetékesen működnek-e a boxok.
A jelenlegi összekapcsolással a tkom modem 192.168.1.1, a tplink 192.168.0.1 beállításon működik.
A tp-link wifin teszteltem az ipv6-ot de az valamiért falsnak írja. De ez legyen a legnagyobb gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Politika
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest