- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkrisi #14355 üzenetére
az a piros felszeletelt jel a szinkronizációt jelenti a központ és az eszköz között, az a jó, ha látod! annak hiányában is működik minden - legalább is nálam korábban nem jelentkezett hiba -, de az az igazi, ha folyamatosan szinkronizál!
amennyiben adott a my t-home belépés, akkor a tv részlegben érdemes még megnézni az iptv konfigurált állapotát; IPTV_CONFIG_2SD_1HD_1STBvillamos; a fejlődés inkább a kényszerű bonyolításról szól, de cserébe több az extra!
-
villamos
őstag
"IPTV a jövő." Persze, nekik. Nekem meg nem.
Gyakorlatilag egy online stream -et nézel. Ezt a központból adják. Amikor csatornát váltasz, akkor a jelet elküldi a set-top box a központnak, mire az reagál, és egy másik stream -et, az kívánt csatornának megfelelőt küldi ki neked. Ez valahogy nem tűnik egyszerűnek számomra. -
kkrisi
senior tag
válasz
ludsimon #14353 üzenetére
eddig 2 box volt és nem kellet rá külön előfizu csak a msádoiknak volt asszem havi 990ft a bérletidíjja! De viszont azt vettem észre, hogy a másik boxon az órával egy vonalban egy cd lemez formájú piros jel felvillant már napok óta! annyit tudok h az valami közponit nem tudom micsoda, de az nem fog eltűnni onnan? és azz mit is jelen konyhanyelven?
-
kkrisi
senior tag
köszi! akkor kedden már hívom is a kollégát, hogy egy kicsit elbeszélgessek vele! mert már kezd telelenni a hócipőm a t-home al!! Ezzel nem azt mondom hoy más szolgáltató jobb lenne, de ha már most éppen ennél vagyun, akkor azárt ki fogom azt harcolni, hogy ezt a hónapot írják jóvá a tv-t vagy csökkentség erre a hóra! mert én nem fogom kifizetni a teljes havi összeget, mert egy hétig nem tudtam tv-ni!
-
válasz
kkrisi #14345 üzenetére
akkor a teljesen kikapcsolt állapot a piros úgy, hogy semmit sem jelenít meg a kijelzőn, illetve szintén piros a készenlét, de ekkor kiírja az időt! sima készenlét távval vagy a készüléken egyszeri megnyomása főkapcsolónak, a teljes kikapcsoláshoz pedig háromszor kell megnyomni - utóbbinál az eszköz főkapcsolójára kapcsol be!
ludsimon; azért csodálkozok, hogy bizonyos esetekben körülmyénes lenne a dolog...
-
ludsimon
veterán
"lehet, hogy csak nekem tűnik furcsának, de ahol egy koaxiális kábelen megy be a jel, ott fizikailag nem nagyon tudják leválasztani az analógot - értem ezt a kábel levágására..."
Az analógot valóban nem lehet leválasztani mert azt egy splitterrel akárki meg tudja tenni házilag.
De visszafelé, tehát egy analóg kábelt amin már analóg a jel nem lehet digitálissá tenni.
Ahhoz az oszlopon átalakítást kell végezni.
Nálunk most lett az oszlop megerősítve mert ferde volt + kisebb veszteségű kábel került fel a vékony kábelek helyére. Annyit szoptak a szerelők vele...
Analógon volt TV és nálunk mivel IPTV-s a rendszer nem működött mert kellett egy DC az oszlopra.
Meg aztán még kiderült, hogy egy gyárilag hibás csatlakozót vett le a polcról.
3 napig ezzel szenvedtek. -
kkrisi
senior tag
válasz
ludsimon #14343 üzenetére
standy-ba narancssárga igen az normális! de nekem most kiejlző nem is mutat semmit, és a bekapcsológomb erős mély piros "vörös" színű....
és mindig azt írja ki mikor bekapcsolom: t-home kép....eltelli vagy 15-20perc és inicializálási hiba a kliensben! van egy menüpont : kilépés a kliensből rámegyek kék háttér bejön aztán megnit a t-home kép és jön a hibaüzenet ismét! -
válasz
kkrisi #14337 üzenetére
lehet, hogy csak nekem tűnik furcsának, de ahol egy koaxiális kábelen megy be a jel (analóg tv, kábelenet és iptv), ott fizikailag nem nagyon tudják leválasztani az analógot - értem ezt a kábel levágására...
ahol esetleg túl régi koaxiális hálózat van kiépítve, ami még nem elég a jobb net és az iptv alá, és emiatt újabb koaxiális kábelt - vagy esetleg optikait - húznak be, ott mondjuk semmi akadálya a régi koaxiális kábel kikötésének!
a nagy bajra nem lehet mit mondani, mivel nem ismert az eszköz pontos típusa, de sok médiabox normális esetben kikapcsolható úgy, hogy piros jelzéssel világítson, teljesen kikapcsolt állapotban, szóval az nem feltétlenül hiba! gondolom van leírás a készülékekhez?!?! -
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest