- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Windows 11
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
csako #141648 üzenetére
Bármelyik eszközön nézem, be vagyok jelentkezve, de csak két opció van: Előfizetés megújítása vagy vásárlás visszaállítása. Előbbinél közvetlen HBO előfizetést lehet indítani, a második nem tud visszaállítani semmit. De a fiókban most azt írja, hogy lejárt a Magyar Telekomon keresztül vásárolt előfizetésem. WTF? Az HBO előfizetésem aktív, ahogy a fenti képen látszik, számlák befizetve. Azt hiszem lesz egy köröm Vandával.
-
válasz
tylerddd #141643 üzenetére
Nem ismerem a telekomon keresztüli működését, de miért nem jelentkezel csak úgy be az email cím és jelszó párossal?
Sőt itt is ezt írja: [link]
"A szolgáltatói fiók már regisztrálva van
Jelentkezz be e-mail-címeddel és jelszavaddal (az előfizetésed már fiókhoz van kötve)." -
tylerddd
veterán
Üdv! Nézném az HBO Max-et. Látom kidobott mindenhonnan az alkalmazás. Rányomok, hogy már előfizető vagyok, kiválasztom a Magyar Telekomot azon az oldalon, ahová elnavigál. Adjam meg a regisztrációs kódot
Rányomok a regisztrációra, elvisz a Telekom oldalára, megadom az ügyfélazonosítót, kiírja az e-mail címem, hogy erre már regisztráltak. Ilyenkor mi van?!
-
RobexX10
aktív tag
válasz
enginev3.0 #141640 üzenetére
Volt már reset is. Utána is tekerte a CPU-t. PPPoE beállításnál ráadásul az 1000/1000 net sebessége Asus router speedtest-ben 950/500 volt most, hogy automatikus IP-n van 950/950.
-
Harkovz
aktív tag
Sziasztok.Ha szerződést hosszabítok akkor is cserélik a boxot androidosra??Mert nekem még a sima van és teljesen jó.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy fő routerem ASUS RT-AX58U. A szolgáltatói eszköz 5670. PPPoE passthrough bekapcsolva.
Eddig az Asust PPPoE-vel használtam megadva az adatokat hozzá. Most visszatettem automatikus IP-re. (valami nagyon tekerte a CPU-t ezzel a beállítással. 2 hónapig nem volt vele gondom.) Most 5670 ad IP-t a Asus routernak az pedig egy másik IP tartományban osztja a többi eszköznek. Van egy port továbbításom (duckdns cím) ami ezzel a felállással nem elérhető.
Van valami ötletetek mit és hol kellene állítani, hogy jó legyen? -
eM'82
addikt
Hi,
Nekem is ez az új android box jutott...
Az egy dolog hogy hiába állítottam be a kedvenc csatornákat, váltás közben akkor is a teljes új sorrenden lovagol végig. Leszűrtem, semmi.Az már jobban zavar hogy ez HD adásnak van eladva. Tömörített, grízes fosch a legtöbb képe. Még a Digi is szebb volt. Net miatt váltottam, de lehet a TV része kuka lesz. Mondjuk amennyit nézzük, letojom.
Bezzeg a TV2 play az élesnek tűnik app-on, az viszont nem elérhető a szaros boxukon.
A kép is ugrált 60Hz-en, jó hogy lentebb írták hogy mi a megoldás. -
patrikcoc
senior tag
válasz
Markizmark #141633 üzenetére
Az szerintem más hiba lehet, ez csak a Telekom TV-s appot érinti az AV-s boxokon, 4K-n. [link]
-
snyper990
őstag
válasz
Gyurka6 #141630 üzenetére
Ilyen használattal tönkretenni egy SSD-t elég nagy pazarlás szerintem... Erre egy HDD pont elég, és hosszabb életű is lesz
A boxot még el is tudnám fogadni szükséges rosszként, de jó lenne, ha végre belátnák, hogy akiket a box szoftverének a fejlesztésével bíztak meg, nem jól végzik a munkájukat. Rövid távon biztosan drágább lenne nekik hozzártőket megbízni, de hosszú távon jobban megérné. Oké, hogy nálunk tesztelik a technológiát, de ilyen minőségű szolgáltatást Nyugat-Európában nem tudnának lenyomni az előfizetők torkán...
Meg jó lenne, ha végre lekapcsolnák a DSL hálózatot, és utána emelhetnének az adás minőségén -
Essejó
veterán
válasz
Gyurka6 #141630 üzenetére
Ez anno még úgy működött, hogy a bejövő koaxot a videó magnóba dugtad és onnan ment másik koax a tv-be. A magnón meg beállítottad, hogy x órakor az y csatorna műsorát vegye fel. Most meg fizetsz a felvételi opcióért, és kiderül, hogy adott csatorna műsora nem rögzíthető, vagy adott csatorna műsorra rögzíthető, de a téged érdeklő műsor meg pont mégse. Nem tudom hogy egy ilyen külön fizetős szolgáltatás korlátozása mennyire jogszerű. Ez ügyben nem a T véleménye érdekelne, hanem a jogalkotóé.
-
Essejó
veterán
válasz
Gyurka6 #141628 üzenetére
Miért is ne gondolnám, hogy megéri-e a teljes árat fizetni a fos android boxos szolgáltatás iránt. Amikor semmi sem hat ösztönzöen a T-re, hogy ténylegesen kijavítsa a bughalmazt így bő 1 év után sem.
Egyébként én anno még 14,4 K-s betárcsázós modemmel kezdtem az internetet. Mekkora királyság volt ahhoz képest a 256 kbps ADSL. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az lehet a box vagy a szolgáltatás hibája, hogy a tv nem látja a kábeles hálózati kapcsolatot? Wifi megy.
Tegnap még működött. Kábelekhez nem nyúltam.
Köszi! -
Essejó
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
patrikcoc #141616 üzenetére
A kép ugrálásra 1080p50 a megoldás (ez is szoftveres hiba csupán 1 éve).
De ez is csak az AV-csatlakozós boxokra igaz. Lassan 1 éve, hogy bent van a rendszer és az első nem AV-s boxok nem csinálták ezt. Csak azok meg sajnos bedöglöttek és AV-s eszközöket kaptam :/ Nekem addig nem is volt bajom a tévével, amíg tavasszal ki nem kellett cserélni a boxokat, az új szoftver meg rátett egy lapáttal a szeszélyes működésre.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
bene8996 #141615 üzenetére
Nálam is ilyen. Annyit tehetsz, hogy bejelented. Másnap hívni fog a szerelő, hogy nem tud vele mit csinálni mert ez ilyen, és lezárják a hibajegyet. Természetesen neked ugyanúgy teljes havidíjat kell fizetni a hibásan működő szolgáltatásért.
A kép ugrálásra 1080p50 a megoldás (ez is szoftveres hiba csupán 1 éve). -
bene8996
friss újonc
válasz
AnonymusX #141603 üzenetére
Marha jó, és ez akkor így is marad? Hetek óta próbálták rám sózni az androidos rendszert erre egy undoritó fos az egész. Nem elég hogy recseg a hang de még a kép is ugrál. Ez a Telekom szerint szolgáltatás? Hab a tortán hogy bekapcsoláskor mindig hibát dob: a tartalom betöltése sikertelen. IPTV-re nem engednek visszaváltani.
-
TRob1
veterán
válasz
snyper990 #141613 üzenetére
Ööö, nem feltétlen voltak így.
(DHCP-t is most nemrég kapcsoltam vissza... Vhol úgy olvastam mikor routert tettem mögé, hogy itt legyen kikapcsolva.
)
Gyerek szólt most h soha nem tud tv-t nézni, mert akadozik, megáll. Mondom neki mikor csak wifin volt, akkor volt ez. De azóta kapott kábelt és jó volt. Azt mondja vagy 3 napig. -
TRob1
veterán
Mitől lehet hogy box-on nincs hálózat, miközben itt meg írja h connected? (port2) (Amúgy 100nak kell lennie?
)
Bármelyik port, vagy másik kábel esetén is ez van.
TV meg azt írja kapcsolódva:
Közben meg nincs adás és ott azt is írja hogy nincs hálózat, kis harang ikon szintén ezt jelzi.
Köszi szépen.ui: Kb 2 hónapja van Telekomunk költözés miatt, egyszer se néztem tv-t, de gyerekeknek kellene.
Van TC után kötve saját router, de tv TC-be van dugva. Az a baj h semmit nem értek a hálózatokhoz, szenvedés volt számomra a saját router és rajta a Nas összehozása is.(Nem is biztos h jó minden, de legalább elérem
)
-
fess
őstag
Sziasztok!
Új tv-t szeretnék a Telekom-os set-top box távirányítójával társítani. A használati utasítás szerint a 4-es és 9-es gombot kell 5mp-ig nyomva tartani, majd beírni a tv kódját, de nem reagál semmit a gombok nyomvatartására. Mi a trükkje? -
bene8996
friss újonc
Sziasztok, ma kötötték át az IPTV-t androidos rendszerre, azóta szenvedek vele. Gyakran recseg, pattog, akadozik a hang. A kép mindeközben stabil, bár az is rosszabb minőségű lett, mint a régi rendszeren. Újrainditást próbáltam de hiába. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
patrikcoc
senior tag
2 hónap után sikeresen javították a Record & Go-t, most már mindenhol vissza lehet tekerni, ahol a pdf szerint kell... Viszont továbbra se értem a "tartalom újraindítása nem engedélyezett" korlátozást, ha vissza lehet tekerni, és a táblázatban sincs ilyesmiről szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest