Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Maga a mero az egy aljzat ugye...es azon van egy gomb...hogy ne kelljen app, hogy le tudjam kapcsolni. Ebbe megy bele a UPS...ha lekapcsolom a merot, akkor minden ami a szunetmentesen van lekapcsol. De pont emiatt csereltem akksikat benne...1 eve...meg azota mar gepet is. Szoval a kepletbe mondhatni csak a szunetmentes ami allando.
Holnap rateszek egy masik gepet es meglatom mi tortenik, ha lenyomom az aramot...vagy epp szimplan kihuzom a tapkabelt.Ha lekapcsol, akkor attol tartok nezhetek masik UPSt...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Mar ket tapom volt rajta (seasonic vmi)...ha kikapcsolom az "okos merot" akkor a gep is leall...csak nem akarok mar ezzel szorakozni, mert draga vol a konfig ehhez. Az Eaton szunetmentesem ha volt is kezeli a dolgot, mert se a NAS, se a Router, se a Switch nem all le illenkor. Csak a gepem.
De lehet fogom van itthon egy kis multimedias gep...kiprobalom azzal mit kezd...ha kihuzom a konnektort, vagy lekapcsolom a merot, a szunetmentesnek mennie kene...vagyis valtani...
De kezdem azt erezni, hogy a tap es szunetmentes nem gyere be egymasnak...es valoban az lesz, hogy nem eleg gyors a valtas...#23552Marci112233 1 evesek...friss cuccok....
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Kstar Microsine 1000VA LCD (akksi cserelve) szunetmentesem van. Konfigom az adatlapomon megtekintheto.
Egy ideje mar kuzdok ezzel a problamaval...sajnos megint egyre gyakoribbak a mikor aramkimaradasok felenk...ertem ezalatt, van kimaradas (lehet elmegy 1 fazis), de nem minden erzi meg. Pl a szunetmentesre kotott cuccaim automatikusan lekapcsolnak mig a TV nem. Gepem azota uj. Letezik, hogy a fentebb irt szunetmentes nem birja ezt kezelni? Vagy mar a gep tul sok neki? Ismerosom meg azt mondta, hogy a UPS ele rakott fogyasztasmerot jo lenne kiszednem, hogy a UPS es a konnektor kozott ne legyen eszkoz.
Segitseget elore is koszonom.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz Cs1csó #13022 üzenetére
Meg merem kockáztatni, hogy az akksi kezd fáradni benne...meglátom, hogy hogy is alakul a költségvetés itthon és lehet inkább rendelek egy Kstart, ami eleve erősebb UPS, mint amim most van.
A normális működés számomra kb mindennel szemben elsőbbséget élvez.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz Cs1csó #13016 üzenetére
A UPS már 3-4 éve biztos megvan...legalábbis, ha az emlékeim nem csalnak (de majd ránézek - vhol megvan a papírja szerintem).
Érzetre kicsit olyan volt a szitu, mintha a UPS olyan ingadozást érzékelt ami miatt azonnal átváltott, de nem bírta volna el a ráaggatott "vasakat", ezért lekapcsolt.Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz Cs1csó #13014 üzenetére
Szia,
Igazából nem tudom, hogy mi is történt, mert a nagy gépen épp játszottam és simán kikapcsolt a gép, míg a TV mellettem egy méterre meg meg se zizzent, sőt semmi egyéb fogyasztón nem láttam, hogy kimaradás lett volna. De ilyet tapasztaltam már csak a nagy PC-vel is, illetve a Nagy+HTPC kombóval is.
Ha esetleg kicsit hozzádobok még, akkor egy CyberPower Value 1200 LED kijelzős nem lenne jobb vétel, mint pl a Kstar?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Van egy EATON 850VA-s szünetmentesen. Jelenleg ez van rákötve:
Ryzen 5 1500X
2x8GB G.SKILL Ripjaws V 3200
Gainward GTX1070 TI
Kingston M.2 120GB
WD 1T
BenQ GW2765
Seasonic Focus Plus 550 PlatinumIlletve a napokban rákötöttem még a HTPC-m is, amiről annyit kell tudni, hogy van egy GT1030 és egy Celeron CPU.
Elképzelhető, hogy a szünetmentesnek ez már túl sok? Vagy szimplán a 3 éves akksik benne már nem bírják?
Amennyiben kevés, van most vmi ajánlott szünetmentes ami elbírna a két konfiggal? Ha lehet nem búgjon prüszköljön és társai...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik