Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz -ZeeZee- #11595 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is. Vigyázz, adatkábel meg összekötő kábel nincs hozzá. Pluszban kell megvenni, ami 2500HUF.
Az árban a készülék mellé egy darab tápkábelt adunk, összekötő kábel, kommunikációs kábel és elosztó nem jár a készülékhez, azokat külön lehet megvásárolni.
Én kicsivel olcsóbban vettem még régen mno-tól, mai napig tökéletesen üzemel, én simán megvennék még 1 ilyet, ha arról van szó.
havri
-
Darko_addict
őstag
válasz -ZeeZee- #11584 üzenetére
Én is eladót keresek épp akksikhoz (12v 12ah + 12v 7ah), de ez a Haho webshop azt írja a garanciánál, hogy: Akkumulátorokra, elemekre 2 hónap jár. Az szörnyen kevés...
Én ezeket találtam (12v 7ah):
Genesis 6440,- / 12 hó (Autoakku)
Genesis 5600,- / 6 hó (Ledbolt)
Genesis 4800,- / 6 hó (10.000,-Ft felettiekre 1 év) (UPSAkku)
Yuasa 8760,- / 24 hó (Micronix)Úgy tudom, ez törvényileg meghatározott, szóval az első 2 hónap az nem is szabályos, a második és utolsó akkukhoz adott többlet idő pedig nagyvonalú vagy félreírás.
Vaterán meg Szekyelvill árul jó áron 12V 12aH-t (másik jó opció ehhez a UPSAkku honlap).
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest