Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Bocs, hogy így részletekben, de közben gyűjtöm a dokumentációkat: az EATON Nova az komolytalan, de a Protection Station nem is rossz, legalább specifikálják a védelem szintjét:[itt], és most ráadásul akciósan megvehető, itt
Azt továbbra is fenntartom, hogy olcsó szünetmentest nem szabad venni ott, ahol a gépen tárolt adatok is komoly értéket képviselnek. ..
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mondjuk az olcsó kategóriában a Centralion sem pislóta, nézd meg a "specifikációt" pl itt:
[MaxOffice600], kb. semmi adatot nem közöl, a termék méretein és tömegén kívül...
A Backup Time-ot 1db PC 15"-os monitorral - ként specifikálja..... hehe
A túlfeszvédelemről, stb annyit ír, hogy van.... szóval mennyire lehet komolyan számítani egy ilyen szünetmentes "védelmére"?szerk.: na így nem működik a link www.centralion.com / UPS / OFFLINE UPS / MAXOFFICE / Brochure Download lépésenként.... bocs, de a direkt link nem működik. Érdemes azért a pdf-be belenézni!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Bocs, tényleg kissé túloztam, de nekem a különféle munkahelyeimen az elmúlt 20 évben igazán csak a Centralion, APC, és a régi Merlin-Gerinek váltak be. (Az MGE jelenleg szerintem szintén bóvligyártó lett)... a mostani "új" márkákat nem ismerem, pl. tudom hogy az FSP kitűnő tápokat gyárt, de hogy milyen szünetmenteseket, arról semmi tapasztalatom sincsen. (élettartam, zavartűrés, feszültségingadozás, hidegindíthatóság, túlfeszvédelem szintje, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- További aktív témák...