Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elég harduser vagyok . Gt2 pro titán házát is sikerült megkarcolnom ( van egy titán markolatú késem azt is sikerült behorpasztani kicsit ) a zafír üveget is sikerült összekarcolnom viszont keresni kell hogy lássam a karcokat. Szóval lehet az ilyen anyagokban kárt okozni de ha egy átlag ember vagy akkor sztem se rakj rá semmit felesleges.
-
válasz
tomboy0013 #182 üzenetére
Hát az applikációja is hulladék volt anno elég sok rosszat olvastam róla fórumokon az első 3 prom garanciában lett cserélve a másodikat meg pogo közben tüntel a kezemről mikor részeen beálltam. Utána mérgemben inkább vettem 50 k ért egy huawei watch gt2 prot na ez fele annyiba került de oda vissza verte tartósságba a ticwatchot. Úgy írtam a másik csoportba is hogy aki nem akar rá költeni sokat ki akarja a próbálni a wear ost 60 k a pro 5 enduró hátha fejlődtek ők is de én kihagyom. Volt anno két onplus telefonom teljesen jók voltak csak mindkettőt összetörtem.
-
válasz
tomboy0013 #171 üzenetére
Pár hete írtam is a másik csoportba 147 volt az enduró de azért sztem nem egy minőség mint a oneplus.
-
Nem hinném hogy kárpótolnak bármivel is .
Soundcore másfél hónapot csúszott egy hangszóróval amit rendeltem nem kaptam semmi kompit igaz nagyon nem is érdekelt.Egyébként nekem is volt két ticwatch pro 3 és én is angol nyelvre emlékszem vagy lehet csak azzal használtam rég volt már akkoriban sokat voltam részeg az egyik így is tűnt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest