Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.mf
veterán
"Kell neki egy HDD mert több millió kliens ki szolgálására egy HDD elég csak szöveggel kell dolgoznia egy karakter 8bit az az 1B. Akkor amikor ír az az olyan 3B/s egy 300MB/s 50 millió embert ki szolgál. Kell neki egy Phenom X6 és tri chanel DDR2 2GB ram. Mint program mérnök szerintem ennél többet nem kérhet."
50 millió emberre egy Phenom X6 és egyetlen HDD.
Program mérnök. Kész, kihaltam.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Rive
veterán
A GaN gyártók mikor jönnek
#12 hcl : ez cikk ~ annyit tesz, hogy ha drágább alkatrészeket használsz akkor gold 90% ++ csodajó +++ kategóriás tápegységeket is lehet csinálni és az milyen jó üzlet a gyártónak.
Sz'tem meg ezzel tököljön az, aki az adatközpontot összerakja, megtervezi.[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
-
Hát ez egy nem sok információtartalommal bíró sajtóközlemény rossz fordítása lehet, vagy nem tudom.
Mutogatni való hater díszpinty
-
NoMix
tag
Én a programról beszéltem hogy ennyit igényel. Egy asztali gépet. Az hogy kinek mekkora adat központja van azt a cégek fizessék ön erőből. Ez az egész azért van hogy kapjanak támogatást vagy ahogy Orbán Viktor miniszterelnök mondaná rezsi csökkentést.
Kontárok klubbja chat oldal.
-
NoMix
tag
Ennyit biztosan nem eszik. Nincs grafika igénye, nem dolgozik vektorokkal csak hexekkel. Egy alrendszer egy DOS7 elég neki egy szociális kereső motorról van szó. Kell neki egy HDD mert több millió kliens ki szolgálására egy HDD elég csak szöveggel kell dolgoznia egy karakter 8bit az az 1B. Akkor amikor ír az az olyan 3B/s egy 300MB/s 50 millió embert ki szolgál. Kell neki egy Phenom X6 és tri chanel DDR2 2GB ram. Mint program mérnök szerintem ennél többet nem kérhet. Még több ki szolgálóhoz dupla ennyi áram fog kelleni.Van egy adott kép és azt megjelenítheti az Edge detekt miatt előre definiált színes egyéb elemekkel. Tehát nem rajzol hanem az adott képre rá illeszti az adott textúrákat méretezve. Az előrre definiált textúrák tőbb fajták is lehetnek. Tehát amit a reklámok mutatnak az egy Pentium 3 gépen is el futott a csodák palotájában. Réges régen.
[ Szerkesztve ]
-
joghurt
addikt
A világ valóban megérett a pusztulásra.
Azért kell 10 TWh, hogy majd "AI" asszisztensek igyekezzenek ránk tukmálni a sok vackot.
A tej élet, erő, egészség.
-
NoMix
tag
Ennyit biztosan nem eszik. Nincs grafika igénye, nem dolgozik vektorokkal csak hexekkel. Egy alrendszer egy DOS7 elég neki egy szociális kereső motorról van szó. Kell neki egy HDD mert több millió kliens ki szolgálására egy HDD elég csak szöveggel kell dolgoznia egy karakter 8bit az az 1B. Akkor amikor ír az az olyan 3B/s egy 300MB/s 50 millió embert ki szolgál. Kell neki egy Phenom X6 és tri chanel DDR2 2GB ram. Mint program mérnök szerintem ennél többet nem kérhet. Még több ki szolgálóhoz dupla ennyi áram fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
Tschubi
tag
Hm. Ha jól számolom, akkor a becsült éves átlagfogyasztás 10.000 kWh (1.000tWh/100milla). Gyors rákereséssel a MVM oldalán 2.265kWh éves átlagos fogyasztás találtam 2023-ra vonatkozóan, lakosságra.
-
törölt tag
Szóval 99 millió háztartás áramát fűti el a gyermek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest