Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
válasz boborján2 #92594 üzenetére
Megjött a DS224+, az Active Backup for Business -el sikerült beállítanom a nekem szükséges biztonsági mentéseket(spec mappák, időzített másolás stb.), és 50-80Mb/s-el másolja is amit kell. Köszi AiRLAC, sellerbuyer
boborján2: Nem tudom ismered a DS119j modellt?
Nekünk egy 3TB WD Red van/volt benne tökéletes állapotban. Már az elejétől kezdve sem volt valami fényes a sebessége. Miután belőttem rajta a szükséges szinkronizálandó mappákat a saját Synology Drive Client szoftverében, és elindult a másolás a webes felület konkrétan elérhetetlen lett. A másolás sebessége néha elérte az irgalmatlanul gyors 5 esetleg 8MB/s-et. Gondolj bele mennyi időbe telt neki első körben nagyjából egy terrát kb 100.000 fájlt lementeni. Több esetben üresjáratban időtúllépés miatt képtelen voltam benne többlépcsős beállításokat elvégezni.
Szörnyen alulméretezett szerkezet a maga 256Mb-nyi memóriájával.
Ehhez képest az én otthoni ezeréves DS210j-m egy nem NAS-ba való winyóval oda vissza lekörözi elérési időben és sebességben.
Viszont az új DS224+ ég és föld a a DS119j-hez képest.///\oo/\\\
-
benzol
aktív tag
Sziasztok!
Valószínűleg egy triviális dolgot fogok kérdezni amire eddig nem találtam választ.
Adott egy DS119j NAS, ami 2 PC-ről szinkronizál adott mappákat. Ez a funkció szépen is működik. Viszont szeretnék hetenként egyszer mindkét gépről 1-1 mappáról is biztonsági mentést készíteni, a mappák több, néhágy Gb-os fájlt tartalmaznak (Thunderbird adatfájlok). Ezeket szinkronizálni nem szeretném, mert az így is iszonyat lassú NAS abba belepusztulna.
Tervezünk venni egy DS244+(2Gb RAM+ 2x4Tb HDD)ami sebesség szempontból már okés lenne, viszont nem tudom milyen segéd programmal tudnám ezt a időszakos biztonsági mentés funkciót megcsinálni.
///\oo/\\\
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest