Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Hooper #89306 üzenetére
A DS416j adatlapja szerint a CPU egy Marvell Armada 88F6828 kétmagos, 1,3 GHz-n ketyegő modell ami nem egy acélos darab.
Ettől függetlenül általános feladatokra elég kell legyen.
Ami kevésbé jó hír, az a kevés memória.
Nem tudom, hogy ez bővíthető e ?
Ha igen, akkor megérhet egy próbát.
A HDD kapacitással SZERINTEM nem lehet gond.
Elmennek ezek a NAS-ok olyan lemezzel is , ami nagyobb mint ami a listán van....sőt olyan lemezzel is mennek ami a kompatibilis lemezek listáján rajta sincs....
Ez utóbbi biztos mert nekem is olyan lemezeim vannak amik a listán nem is szerepelnek.Esetleg felmerülhet még a támogatási idő mint olyan...
Általában 10+3 év a támogatás.
10 évig szoftveres frissítések és biztonsági foltozás.
Az utolsó 3 évben pedig csak biztonsági hibajavítások érkeznek az adott eszközre.
A 10+3 év a kiadástól számítva !!!
Azaz a DS416j modell : 4 fiók + 2016-os kiadás....
2026-ig teljes a támogatása.
2029-ig pedig biztosági foltokat is kap...A DS423 természetesen fejlettebb , erősebb CPU-ban és több , modernebb ( DDR3 vs DDR4 ) memóriában is.
Itt már a kötet mérete is nagyobb : 108 TB lehet akár...
Az új, 4 fiókos modellek összehasonlítása : DS423/DS423+/DS923+Nem tudnám egyértelműen azt mondani, hogy cseréld le újabb modellre....ha eddig neked megfelelt és csak a tárkapacitás a lényeg , akkor hajrá tegyél bele nagyobb lemezeket.
Ha számításba veszed a támogatási időt , az erősebb hardvert , akkor persze ...igen : irány a bolt egy új modellért.
Csak az ára az ami "elrettentő" lehet.
És akkor még nem vettél lemezt.
Nem irígylésre méltó helyzet !
Pár év múlva amikor az én DS918+ modellem is a vége felé jár támogatásügyileg....nekem is el kell majd gondolkodnom, hogy hogyan , merre tovább.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest