-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRO21
aktív tag
válasz
#46824192 #83003 üzenetére
A hivatalos doksiban nem találtam ilyen korlátozást.
Ki is próbáltam, hogy a vezérlőpulton rányomtam a megújításra egy két nappal ezelőtt frissített tanúsítványra és rendben le is cserélte.Van viszont egy heti 5 Duplicate Cetificate limit, amibe a megújítás is beleszámít. Ha azt eléred, akkor pont ugyanazokra a hosztnevekre nem tudsz újat kérni, amíg le nem telik az egy hét. (A megújítás talán ez alatt is működik, de ebben nem vagyok biztos, valami fórumban olvastam).
Teszteléshez van egy staging environment, ahol magasabbak a limitek, ott garázdálkodhatsz kedvedreEgyébként az általuk javasolt Certbot alapból csak a lejárat előtt 30 nappal újítja meg a tanúsítványt.
A DSM nem tudom mit használ a háttérben, de nekem úgy tűnik, hogy az is jól csinálja, nem volt még vele gondom. (Kivéve amikor én rontottam el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Politika
- eGPU tapasztalatok
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- PlayStation 5. (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Lemezes konzol (CFI-2016.) Kiváló/Karcmentes állapot. CSERE IS!
- iBasso DC05 USB DAC fejhallgatóerősítő
- MSI R6870 Twin Frozr III/OC Hawk 1GB 256bit GDDR5
- NAGYON HŰVÖS! - ASUS TUF GAMING RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 V2 OC Edition - Gyönyörű állapotban!
- Thrustmaster T- Flight Hotas X joystick szimulátorhoz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest