Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gyugyo79 #55875 üzenetére
Van felénk egy mondás... "okosabb maradtál volna ha csendben maradtál volna"
Ezt írtam:
"Ha nem csak home célokra lenne a NAS akkor is inkább SHR2 tömböt építenék mert nem egyszer olvastam hogy sima SHR/RAID1-nél HDD hiba utáni újraépítéskor (az építési túlterheltség miatt) elszállt a tömb többi része és ment a lecsóba minden."Színezni sajnos nem tudom.... csak aláhúzni és kiemelni.
Erre te:
"Raid 1 nél tükrözve vannak az adatok. A helyreállításánál nem tud szétesni a raid tömb...."
Na, ha a RAID1-ben lehal egy HDD és beraksz a hibás helyett egy újat akkor ha helyreállítás KÖZBEN (ahogy írtam) elszáll a tömb épen maradt lemeze akkor mi történik??? Na mi?????? Az hogy kiver a víz, leméssz hídba és le***pod magad mert az adataidnak LŐTTEK!Boom chicka wow wow
PS: megszerkesztheted amit írtál, de attól a TÉNY TÉNY MARAD: Amíg nem építi fel magát a RAID1 tömb újra addig barátom SEMMI VÉDELMED NINCS! És igen, Murphy ilyenkor is dolgozik.... ami megtörténHET az előbb-utóbb meg is fog történni!
Amikor pl Borisz 12*4TB-os SHR tömbjéből lehal egy HDD akkor imádkozhat hogy a maradék 11-ből ne akkor haljon le mégegy amikor a helyreállítás éppen zajlik! Mert akkor kalap-kabát...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest