Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
1. Az indexelés eltarthat elég sokáig is (1-2 nap), attól függően, hogy hány mappát adtál meg az indexelésnél és azokban hány fájl van. Szerintem várd ki a végét. Türelem!
2. Ha beleteszel 3 új filmet, akkor igen, újra kell indexeltetni, de már nem fog olyan sokáig tartani. (Fentebb írtam, hogy erre csak a DLNA miatt van szükség esetedben.)
3. Távoli elérés --> DynDNS-t beállítani, routerben megfelelő portokat forwardolni. iPhone-ra DS File alkalmazást felrakod + megfelelő videólejátszó programot. NAS-ban engedélyezed a fájlok transzkódolását mobil eszközökre. (Ilyenkor a NAS élőben átkódolja és küldi a telefonra a tartalmat.)
4. iPhonra --> DS Photo és DS Audio alkalmazásokat felrakod. TV-n csak DLNA-val éred amjd el ezeket. Innentől kezdve a TV beépített képnézegető és zenelejátszó szoftvere adja majd a tartalmat a képernyőre/hangszórókra. (A távoli elérést fentebb írtam --> DynDNS.)
Részletesebb leírásokat találsz majd már itt a fórumon, vagy rákeresel a DSM felületén a help-ben. Vagy végső megoldásként megkérdezed itt. (Ne ezzel kezdd! Ismerd meg a NAS-odat magad! Én is "szenvedtem" ezzel úgy 2 hétig, aztán kezdtem egyre jobban megérteni a működését. Most már tök kényelmes.)
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest