-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
a beszúrt videóban is látszik a hihetetlen minőség
ilyet csak gyári szervizben okéztatva vennék, bárnem tudom pl pesten kinyithatják-e egyáltalán?mondjuk szerintem nincs ember aki egy ilyen zöld számlaposat egyszer megvásárolt, hogy az az életben megválna tőle egyáltalán
ez meg facéról
szép indexekkel és csodás számlappal -
fagyalllo
őstag
Gondolom, nem villogó neonos aluljáróban akarod venni, egy cseppnyi bizalmatlanság esetén is érdemes szakértő szemmel is leokéztatni. A Grand Seiko nem a laikus tömeg előtt villantós fajta (még), így hamisítani se éri meg, inkább csak a régi modellekkel fordulhat elő ügyeskedés, legózás, mondjuk King Seiko modellekből, ilyesmi.
alphaville:
Miután kiszárítottad, próbáld ki a korábban linkelt olajos módszert, ezért az óráért már nem kár és ha sikerül, jóval olcsóbb egy tömítéscserénél.
-
fagyalllo
őstag
Szerintem ezt nem hamisítják. Amúgy meg egyből érzed ha kézbe veszed, vagy közelről megnézed.
Ennek van a valaha gyártott összes óra közül a legszebb számlapja, a Snowflake csak a második helyezett: [link]De a másik helyen biztos jobban értenek hozzá, ez csak a proli gyermekmegőrző.
-
condy
senior tag
Ezek elég jók: uhrenbeweger
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest