Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0l1ka #51729 üzenetére
én találkoztam hasonlóval:
[link]szerencsére nálam még megelőző fázisban derült ki, egy olajcsere során láttam meg hogy milyen állapotban van, aztán egy következő átnézéskor a szerelő egy csavarhúzóval 1-2 helyen átnyúlt az anyagon, és mondta, hogy ez így minimum vizsgán bukó, de inkább azonnal cseréljem, mert ez tartja egyben a fél autót..
Ahol végül csináltattam (helyi kis szerviz, bontott alkatrésszel) azt mondta a tulaj (50+ éves szerelő), hogy ő ilyet még Swift-en nem látott, hogy ilyen szinten szétrohadt.. mintha a klíma kondenzvíz kivezetője erre folyna rá, ha jól emlékszem azt néztük mint nem túl fasza megoldást..
+ láttam egy hasonló esetet, de itt a konkrét okot nem tudom.. csak a guminyikorgást hallottam, baleset nem történt:
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest