- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Itt most a fényezővel értek egyet, aki fogott már festőpisztolyt a kezében az tudja hogy minden színt el lehet ködölni.
Pontosan az a lényege az eljárásnak amit mindenki csak "ködölésnek" hív, hogy a sérült rész friss festését fokozatosan összehozod az ép rész festésével, így egy kvázi észrevehetetlen átmenetet hozol létre, elhomályosítod a széleit (nagy vonalakban), mert a szemed nem csap be, de az agyad igen.
Amelyik egy ilyet nem tud összehozni, az nem fényező hanem kókler. Én nem vagyok fényező (sosem tanultam, nincsen tapasztalatom), de zöld-lila átmenetes flip-flop fényt fel tudtam fújni jó pisztollyal egy rendes kamrában egy Audira... Persze nem egyedül és nem én állítottam be a dolgokat, nem én kevertem ki a színt, de ha egyszer jól be van lőve, akkor már nehéz elrontani. Na azt nem tudod javítani, ott tényleg telibe kell fújni az elemet. A metálfénynél eggyel több lakkréteg van rajta (több edzővel) és fémszemcsék vannak a festékben, hüp-hüp-hüp, barbatrükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest