- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
KőkorSzaki
tag
válasz
SzalaiG #2489 üzenetére
Nem klasszikusan ez a fenntartási költség, de én a fogyasztásra leszek nagyon kíváncsi. Én már hallottam panaszt az új swift 1.3-as motorjának a fogyasztására is, nem tudom hogy a régi swiftek legendásan jó fogyasztása nélkül mire számíthat a swift és a többi suzuki modell (mert előbb-utóbb tudatosodik ám ez a tényező is a vásárlókban, mert mi a swift: olcsó fenntartás, mindenkinek ez van, állítólag nem túl biztonságos, nem túl szép. Most mi van: mindenkinek ez lesz, állítólag biztonságos, szép. Ha viszont a mai fogyasztás (+ a mai benzinárak) elveszik a vevők kedvét...) Bár annak is megvan az előnye, ha az emberek jobban megfontolják a suzuki vásárlást, mert legalább akkor nem 50 ezret adnak majd el évente itthon, és picit könnyebb lesz használtan eladni
Bár nem tudom mikor lesz olyan újra, hogy suzuki swift-ért legalább azt a nyavajás eurotax árat megajánlják kocsicserénél, és nem eurotax-150k az árfolyama, vagy esetleg el is küldenek kapásból a fenébe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Asustor NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest