Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Agyzuzo #46063 üzenetére

egy óra alatt le se ment talán egy kör és amit levontál belőle az téves (de ettől független még lehet nem jön be: mert idejétmúlt, és nehéz picit a játékmenet elsőre)

az a jó benne hogy a nehezebb fokozatokra ki kell gyúrni a karikat, és az sem mindegy hogy melyiket választod, mert mindegyik kaszt másra és másra jó!! a dögöket tekintve szerintem van éppen elég belőlük, mindegyiknek más és más egyedi tulajdonsága. figyelni kell csapattársakra hogy mindenki túlélje, hiszen ez egy túlélő horror game, gyógyítani kell a csapattársakat, így 2x eredményesebb a healing! sok pálya, melyek mindegyike más és más stratégiát igényel! lehet kempelve végigvinni ill. ilyen köröket róva, utóbbi azért min 5ös medik és 5ös berzerker kasztokat igényel magasabb fokozatokon, ui. minél magasabb szinten vannak a karik annál gyorsabban futnak (de csak és kizárólag medik és berzerker, ha a kést elrakod akkor is gyorsabban futsz - ez mind1ik kaszttal!).

ééés akkor még nem is írtam semmit a bullettimeról!! :DD legfajább dolog az egész játékban, mikor shopolsz magadnak egy rakétavetőt, vagy valamelyik csapattárs, és pont akkor lesz ellőve mikor jön a lassulás, karakterek megmerevednek, hangok betompulnak, és azon veszed észre magad hogy tőled fél méterre repül el egy rakéta, amit full lehet látni és becsapódva hatalmas pusztítást generál, zombi testrészeket lassulva, leszakítva, vért izzadva :DD személyes tapasztalat, csak lestem :Y :K nekem baromira bejön a game, van benne 658 órám, és még lesz is mert itt van az új event, melyben ki akarom maxolni fullra az acsikat, kb a fele hiányzik még ezen eventbelieknek

Új hozzászólás Aktív témák