- PR-Telecom
- TP-LINK routerek
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Nálam több oka is volt, amiért eladtam. Legtöbb részét nem használtam, csak porosodott.
Újabb driverek rejtélyes fagyásokat produkáltak, funkciókat letiltottak, hogy az AuzenTech érvényesülhessen. Elég sok tévétunert használok, és a Vista megjelenése óta nem képesek kijavítani az AUX-ot érintő bug-ot, ráadásul a kártyán csak egy rohadt bemenet fért el. De ami igazán segített dönteni, hogy ennyi elég volt, az az támogatásuk. Sokat olvasgattam a CL fórumot, segítség nulla, fél év alatt két hiba javítva, amiből egy mégsem lett jó. Amint valakinek használható ötlete támadt, és leírta, törölték a témát, és az is, aki ezután felháborodva megjegyezte. A vas jó, miután megvetted a drága kártyát le vagy szarva. De nem baj, van olcsóbb, jobb, és nem Creative.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Eladó alig használt Arctic Liquid Freezer 280 II Rev4 AIO CPU+VRM hűtő
- Eladó/cserélhető szép állapotú iPhone 13, 256 Gb, 84% akksi, független + tokok
- Satechi X1 slim billentyűzet (teljes!) DE + Satechi USBC v2 hub (új!)
- TP-LINK Deco M4R Wifi Mesh
- AMD Ryzen 7 7700X + GIGABYTE B650 EAGLE + 32GB Corsair VENGEANCE DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest